Ψήνεται το The Amazing Spider-Man 3; Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο κασκαντέρ του Andrew Garfield

Ενισχύονται οι φήμες από κάτι σχόλια που άφησε στο Instagram
29 Δεκεμβρίου 2021 22:41
Ψήνεται το The Amazing Spider-Man 3; Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο κασκαντέρ του Andrew Garfield

Τις τελευταίες μέρες έχει πάρει φωτιά η καμπάνια των fans για να γίνει πραγματικότητα το The Amazing Spider-Man 3, καταφέρνοντας να κάνουν trending τα #TASM3, #MakeTASM3 και άλλα παρεμφερή hashtags. Λάδι στη φωτιά των φημών που κυκλοφορούν περί επιστροφής του Andrew Garfield σε νέα Spider-Man ταινία βάζει ο...κασκαντέρ του. 

ΠΙΘΑΝΑ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ NO WAY HOME


Ο William Spencer που εδώ και χρόνια αποτελεί τον "stunt double" του Garfield στις The Amazing Spider-Man ταινίες, αυτόν τον καιρό αναρρώνει από έναν τραυματισμό και έκανε ένα σχετικό post στο Instagram. Εκεί όπου στα σχόλια κάποιος του είπε συγχαρητήρια "που θα επιστρέψει ως κασκαντέρ στο TASM 3", με τον Spencer να τον ευχαριστεί μάλιστα δημόσια. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η απάντηση του fan ο οποίος γράφει "Σκ***α ελπίζω να μην το δει αυτό ο Kevin" εννοώντας τον Feige το αφεντικό της Marvel Studios. 

Την παραπάνω πληροφορία μετέφερε το Murphy's Multiverse βασισμένο και σε ένα άρθρο του Forbes, που ανέφερε πως η Sony ήθελε κάποια στιγμή να κάνει ταινία με τον Spidey του Garfield να αντιμετωπίζει τον Venom και τους Sinister Six. Τώρα εάν αυτό το project βρίσκεται στα σκαριά μένει να επιβεβαιωθεί. 

Ωστόσο όταν ρώτησαν τον κασκαντέρ του Andrew Garfield ευθέως για το εάν "έχει επιβεβαιωθεί το TASM 3" αυτός έκανε... πως δεν ήξερε τίποτα, με τον κλασικό PR τρόπο που απαντούσαν οι Garfield και Maguire πριν εμφανιστούν στο "Spider-Man: No Way Home". 

Το παραπάνω σχόλιο ανακάλυψε το The Direct και φαίνεται ότι μάλλον ο Spencer θέλησε να μαζέψει τα...ασυμμάζευτα από το αρχικό του σχόλιο, αρνούμενος πως γνωρίζει το οτιδήποτε για την αναβίωση του The Amazing Spider-Man 3. 

Δεδομένης της ανέλπιστα μεγάλης επιτυχίας του No Way Home θεωρούμε πως ούτε η Sony ούτε και η Marvel θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη τη δίψα των fans για περισσότερο Andrew Garfield ως Spider-Man...ή και Tobey Maguire.