Jean-Marc Vallée: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης του "Dallas Buyers Club"

Ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες της γενιάς του
27 Δεκεμβρίου 2021 21:14
Jean-Marc Vallée: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης του "Dallas Buyers Club"

Εντελώς ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ο Jean-Marc Vallée, ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες της γενιάς του, σε ηλικία 58 ετών. Τα αίτια του θανάτου του δεν έγιναν γνωστά επίσημα αν και το δημοσίευμα του Deadline αναφέρει πως ήταν λόγω καρδιακής προσβολής. Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Κεμπέκ του Καναδά, που ήταν και η γενέτειρά του, όπως έχει επιβεβαιώσει ο βοηθός του σε διάφορα μέσα. 

Ήταν ο σκηνοθέτης του σπουδαίου και βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ, "Dallas Buyer's Club" με τους Matthew McConaughey και Jared Leto. Είχε αφήσει επίσης τηλεοπτικά τη σφραγίδα του με σειρές όπως "Big Little Lies", με το απίθανο cast των Nicole Kidman, Meryl Streep, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Amy Adams, Patricia Clarkson και Zoe Kravitz, καθώς και του "Sharp Objects" με την Amy Adams. 

Τα αντίο φίλων και συναδέλφων

Μέσα από τα social media διάφοροι φίλοι και συνεργάτες του έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον γνωστό σκηνοθέτη, όπως η Reese Witherspoon, ο Denis Villeneuve, καθώς και ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντώ.