Αλλαγή σχεδίων για τη Warner - Το The Batman με καθυστέρηση στη streaming υπηρεσία HBO Max

Τέλος οι ταυτόχρονες κυκλοφορίες
27 Δεκεμβρίου 2021 13:49
Αλλαγή σχεδίων για τη Warner - Το The Batman με καθυστέρηση στη streaming υπηρεσία HBO Max

Πέρυσι το Δεκέμβριο, η Warner Bros. είχε πάρει την απόφαση να φέρει όλες τις ταινίες της για το 2021 ταυτόχρονα στη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max και στις κινηματογραφικές αίθουσες, κάτι που αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις από τους μεγάλους αστέρες του Hollywood.

Τώρα, η εταιρία τόνισε ξανά πως αλλάζει ξανά πλεύση, ξεκινώντας με το Batman, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Robert Pattinson. Συγκεκριμένα, ο CEO της WarnerMedia, Jason Killar, επιβεβαίωσε πως το άκρως αναμενόμενο The Batman του Matt Reeves θα καταφθάσει με καθυστέρηση στο HBO Max. Συγκεκριμένα, η νέα περιπέτεια του σκοτεινού ιππότη θα έρθει στη συνδρομητική υπηρεσία στις 19 Απριλίου του 2022, δηλαδή ενάμιση μήνα μετά το ντεμπούτο στους κινηματογράφους, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4 Μαρτίου του 2022.

Μιλώντας στο Recode του Vox, ο Killar δήλωσε:

Θυμηθείτε πότε έφταναν οι ταινίες στο HBO, από έξι έως και εννέα μήνες μετά την πρεμιέρα τους στους κινηματογράφους. Το The Batman θα εμφανιστεί την 46η ημέρα στο HBO Max. Αυτό είναι τεράστια αλλαγή από αυτό που συνέβαινε το 2018, το 2017 ή το 2016.

Ξεκινώντας με το The Batman, λοιπόν, μπορούμε να περιμένουμε τις νέες ταινίες της Warner πρώτα στους κινηματογράφους για μια περίοδο ενάμιση μήνα και αμέσως μετά στη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max. Η εταιρία φαίνεται πως αξιολόγησε ξανά τη στρατηγική της λοιπόν, έπειτα από έναν χρόνο ταυτόχρονων κυκλοφοριών, ξεκινώντας με το Wonder Woman 1984 και συνεχίζοντας τις δοκιμές με τα The Suicide Squad, Dune και The Matrix Resurrections.

Βέβαια, παρόλο που το The Batman θα αποτελέσει την αρχή της νέας στρατηγικής της Warner, καθώς οι κινηματογράφοι στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως λειτουργούν πλέον κανονικά, μιας και ακόμη βρισκόμαστε σε κατάσταση πανδημίας είναι πιθανό αυτά τα πλάνα να αλλάξουν ξανά.