O Tom Holland αποκαλύπτει τη γκάφα του στην επικότερη σκηνή του Avengers Endgame (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε τώρα για ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό από την τελική μάχη 
26 Δεκεμβρίου 2021 16:01
O Tom Holland αποκαλύπτει τη γκάφα του στην επικότερη σκηνή του Avengers Endgame (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος Marvel fan θα ξεχάσει την κλιμάκωση στην επική τελική μάχη του Avengers: Endgame, όταν ανοίγουν τα portals για να φέρουν στο ίδιο πεδίο μάχης όλους τους ήρωες του MCU και ο Captain America επιτέλους λέει την χαρακτηριστική φράση από τα κόμικς, "Avengers Assemble", με το σφυρί του Thor στα χέρια του. 

Ο Tom Holland, δηλαδή ο Spider-Man του MCU, αποκάλυψε τώρα έναν λόγο που ο ίδιος του δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τη σκηνή αυτή. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μια συνέντευξης με το Rotten Tomatoes για την προωθητική καμπάνια του Spider-Man: No Way Home, ο Holland ανέφερε μια μεγάλη γκάφα που είχε κάνει κατά τα γυρίσματα του Endgame. 

Αναλυτικότερα, ο Holland έφερε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό, κατά το οποίο μπερδεύτηκε και έτρεχε μόνος του. 

Λατρεύω αυτή τη σκηνή στο Endgame με τον Captain America και αυτό το εκπληκτικό, συνεχόμενο πλάνο που  πιάνει το σφυρί και λέει: 'Avengers Assemble! Ωστόσο, ο Chris Evans ήταν τέσσερα ή πέντε άτομα μακριά από μένα και είχαμε την εξής οδηγία: “Με το που πει ‘assemble’, φωνάξτε όλοι και τρέξτε προς τον εχθρό”. Όμως, επειδή ήταν τόσο μακριά δεν μπορούσα να τον ακούσω να λέει “Assemble!”, γιατί το λέει στον εαυτό του. 

Επομένως, αυτό που έγινε ήταν να πει 'Avengers...' και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση, εγώ να αρχίσω να φωνάζω και να τρέχω μπροστά μόνος μου... 

Ναι. Έτρεξα περίπου 10 μέτρα και μετά έπρεπε να γυρίσω, να κοιτάξω όλους τους παιδικούς μου ήρωες και να είμαι σε φάση: “Συγνώμη παιδία, λάθος μου!” 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό απόσπασμα της βίντεο-συνέντευξης, καθώς και το εν λόγω στιγμιότυπο του Endgame.