Swan Song: Ο Mahershala Ali πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο και ηλεκτρισμένο sci-fi δράμα (BINTEO)

Προβάλλεται ήδη στο Apple TV Plus
25 Δεκεμβρίου 2021 10:53
Swan Song: Ο Mahershala Ali πρωταγωνιστεί σε ένα ιδιαίτερο και ηλεκτρισμένο sci-fi δράμα (BINTEO)

Η Apple κυκλοφόρησε το Featurette βίντεο από το “Swan Song” που έρχεται σε σενάριο και σκηνοθεσία του Benjamin Cleary κα πρωταγωνιστή τον Mahershala Ali και τους Glenn Close, Naomie Harris, Awkwafina και Adam Beach.

Η Apple συνεχίζει να επενδύει στην υπηρεσία της και μετά την απόκτηση του Coda που είδαμε πριν μερικούς μήνες, αλλά και στις συμφωνίες που έχει κλείσει με τον Tom Hanks και τον Antoine Fuqua, υπόσχεται ακόμη ένα δράμα που εστιάζει στις οδυνηρές επιλογές που μπορεί να πάρει κάποιος.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στο μέλλον και είναι ένα συναισθηματικό ταξίδι που εστιάζει στον Cameron, έναν στοργικό σύζυγο και πατέρα που έχει διαγνωστεί με μία ανίατη ασθένεια και ο γιατρός του προτείνει μια λύση για να μην στεναχωριέται η οικογένειά του. Το "Swan Song" εξερευνά πόσο μακριά θα φτάσουμε και πόσα είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε, για να κάνουμε μια πιο ευτυχισμένη ζωή για τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Το Swan Song βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε επιλεγμένα σινεμά, αλλά και στο Apple TV Plus. Δείτε το Featurette βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.