The Batman: Μέχρι και το Batmobile θα είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου του Stephen King

Εμπνευσμένο από το μυθιστόρημά του με τίτλο "Christine"
24 Δεκεμβρίου 2021 22:55
The Batman: Μέχρι και το Batmobile θα είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου του Stephen King

Και μπορεί στο The Batman, ο αντικοινωνικός Bruce Wayne του Robert Pattinson να εμπνέεται από τον Kurt Cobain, όπως μάθαμε πρόσφατα, φαίνεται πως ο σκηνοθέτης Matt Reeves θέλει να προσθέσει και έναν αέρα τρόμου στη δική του εκδοχή. Για αυτό και όπως δηλώνει σε νέα του συνέντευξη το Batmobile του Pattinson θα είναι μια τρομακτική φιγούρα, ένας χαρακτήρας από μόνος του. 

Συγκεκριμένα είπε στο Bloody Disgusting ότι η εν λόγω βερσιόν του Batmobile εμπνέεται από το διάσημο μυθιστόρημα τρόμου του Stephen King με τίτλο "Christine". Για όσους δε γνωρίζουν σε αυτό πρωταγωνιστεί ένα δαιμονισμένο αυτοκίνητο που σκοτώνει όποιον βάλει στο στόχαστρό του:

Πρέπει να έχει μια εμφάνιση όταν βγαίνει από τις σκιές που θα εκφοβίζει, οπότε σκέφτηκα κάτι σαν το Christine του Stephen King. Μου αρέσει η ιδέα του αυτοκινήτου σαν μια τρομακτική φιγούρα, να έχει μια ζωώδη απεικόνιση που θα σπέρνει τον τρόμο σε όσους κυνηγάει ο Batman. 

To cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους: Zoe Kravitz (Selina Kyle aka Catwoman), Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022