Οι παλιοί χαρακτήρες συναντούν τους καινούργιους στα νέα στιγμιότυπα του Scream

Μετράμε αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή
24 Δεκεμβρίου 2021 13:25
Οι παλιοί χαρακτήρες συναντούν τους καινούργιους στα νέα στιγμιότυπα του Scream

Απέχουμε πλέον λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Scream, το οποίο αναμένεται να κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά ως μία από τις πρώτες θρίλερ ταινίες του 2022. Φυσικά και η Paramount Pictures συνεχίζει να προμοτάρει το φιλμ και γι’ αυτό το λόγο δημοσίευσε νέες εικόνες που μας παρουσιάζει το παλιό, αλλά και το νέο cast.

Αρχικά, βλέπουμε την Gale Weathers της Courtney Cox στο ρόλο της ρεπόρτερ που για άλλη μια φορά θα ασχοληθεί με τα εγκλήματα του Ghostface, ενώ στη 2η εικόνα παίρνουμε μια μικρή γεύση από την οικογένεια που θα μας απασχολήσει. Αναφερόμαστε φυσικά στους Wes Hicks (Dylan Minnette), Richie Kirsch (Jack Quaid) και Sam Carpenter (Melissa Barrera), οι οποίοι κάθονται πλάι στον Dewey Riley, του David Arquette. Τέλος, στην 3η φωτό έχουμε και ένα πλάνο από τον Ghostface.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not". Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους Neve Campbell, David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, είχε πει παλιότερα ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς.

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Tags: