Doctor Strange 2: 5 λεπτομέρειες που ίσως να μην είδατε - Νέα στιγμιότυπα σε 4Κ ανάλυση

Τι έπαθαν τα χέρια της Wanda και ποια είναι η κοπέλα δίπλα στον Strange;
22 Δεκεμβρίου 2021 20:38
Doctor Strange 2: 5 λεπτομέρειες που ίσως να μην είδατε - Νέα στιγμιότυπα σε 4Κ ανάλυση

Ήταν αναμφίβολα χορταστικό το πρώτο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το οποίο αποκάλυψε της βαρύτατες επιπτώσεις του Multiverse με τις οποίες ο Strange του Benedict Cumberbatch θα έρθει αντιμέτωπος.

Παράλληλα δόθηκαν στη δημοσιότητα και μερικά νέα στιγμιότυπα σε υψηλή 4Κ ανάλυση από τα οποία παρατηρήσαμε μερικές λεπτομέρειες για το sequel, τις οποίες αξίζει να αναφέρουμε και σίγουρα θα συζητηθούν από τους fans του MCU.


5 λεπτομερειες που ίσως δεν είδατε στο trailer

Ανανεωμένο κοστούμι για την Scarlet Witch 

Φαίνεται πως η Wanda θα αποκτήσει μια ανανεωμένη στολή από αυτή που την είδαμε να φοράει τελευταία φορά στο φινάλε του WandaVision. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο ίδιο το φόρεμα ενώ υπάρχουν διαφορετικές λεπτομέρειες και στο στέμμα της. 

Μαύρα δάχτυλα σαν την Agatha 

Βλέπουμε τη Wanda να διαλογίζεται σε παρόμοια στάση με αυτή που την πετύχαμε στην post credits σκηνή του WandaVision. Μόνο που αν προσέξετε τα δάχτυλά της μαυρίζουν πιθανότατα γιατί πραγματοποιεί σκοτεινά μαγικά. Το ίδιο που συνέβη και στην Agatha. 

Ποια είναι η America Chavez; 

Πρόκειται για μια νέα ηρωίδα του MCU που θα κάνει το live-action ντεμπούτο της στο "Multiverse of Madness" και την υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Xochitl Gomez. Η America Chavez είναι γνωστή και ως Miss America και εκτός από υπεράνθρωπες ικανότητες μπορεί και ανοίγει πύλες σαν αυτές του Dr. Strange αλλά σε σχήμα αστεριού. 

Η Rachel McAdams αποκτά...στολή; 

Η επιστροφή της Rachel McAdams στο ρόλο της Christine Palmer μπορεί να έχει τελικά μεγαλύτερη επιπτωση στο ευρύτερο MCU. Από τα comics είναι γνωστό πως μετατρέπεται στην Night Nurse, μια γιατρό για πολλούς από τους ήρωες της Marvel. Μήπως αυτή η στολή της να είναι ένα πρώτο δείγμα της μεταμόρφωσής της; 

Doctor Strange vs Strange Supreme 

Η σκηνή "όλα τα λεφτά" του trailer ήταν η συνάντηση του Dr. Strange με τον Strange Supreme, που εκτός απροόπτου θα είναι και ο μεγάλος κακός της ταινίας. Μια από τις νέες εικόνες απεικονίζει τον χώρο που συναντιούνται οι δυο τους και είναι σε κάποιο σημείο του Multiverse ή του Sanctum Sanctorum; 

Μήπως το μέρος αυτό είναι πιο γνώριμο από όσο νομίζετε; Στα social media πάντως εικάζεται πως αυτό είναι το ίδιο μέρος που ο Kang εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Loki. Λέτε να έχουμε κάποιο cameo του Jonathan Majors ή του Tom Hiddleston;

Doctor Strange 2 4K trailer images

 


Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Μαΐου του 2022