Έγινε trending το Amazing Spider-Man 3 γιατί οι fans θέλουν τον Andrew Garfield σε νέα ταινία

Η καμπάνια τους έχει πάρει φωτιά στο Twitter
21 Δεκεμβρίου 2021 19:47
Έγινε trending το Amazing Spider-Man 3 γιατί οι fans θέλουν τον Andrew Garfield σε νέα ταινία

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS για το Spider-Man: No Way Home


Φαίνεται πως η όρεξη των Marvel fans για περισσότερους Spider-Man άνοιξε μετά τα γεγονότα του "No Way Home" όπου ο Andrew Garfield αλλά και ο Tobey Maguire επέστρεψαν στους αντίστοιχους "Peter Parker" ρόλους τους.

Όμως για τον Garfield που είναι ο μόνος Spidey που η τριλογία του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μάλλον υπάρχει πλέον ένας διακαής πόθος και καημός στους fans για να ολοκληρωθεί τελικά. Άσχετα αν πριν το "No Way Home" οι δυο του ταινίες δεν είχαν γενικότερα την ίδια εκτίμηση από μερίδα των fans, όπως συμβαίνει με αυτή του Maguire. 

Έτσι εκατοντάδες χιλιάδες fans ξεκίνησαν μια ανεπίσημη online καμπάνια στα social media για να πιέσουν την Sony Pictures να κάνει πραγματικότητα το The Amazing Spider-Man 3. Χρησιμοποιώντας ως "όπλα" τα hashtags #MakeTASM3, #TASM3 και #TheAmazingSpiderMan3 κατάφεραν και έκαναν trending τη συζήτηση γύρω από αυτό στο Twitter. 

Ορίστε μερικά από τα tweets που καλούν να γίνει μια νέα ταινία με τον Andrew Garfield: 

 

Μάλιστα, γίνεται κάλεσμα από τους Spidey fans να κάνουν μαζικότερη την καμπάνια στις 25 Δεκεμβρίου: 

Φήμη: Έρχονται νέες εμφανίσεις του Garfield ως Spider-Man

Το @BingeWatchThis που έχει μεταφέρει αρκετές φήμες στο παρελθόν αναφέρει σε tweet του πως "ακούει αρκετούς ψίθυρους" σχετικά με μια ενδεχόμενη επιστροφή του Andrew Garfield ως Spider-Man. Για να δούεμ τι ετοιμάζουν για το μέλλον του franchise οι Sony και Marvel.