Το Spider-Man: No Way Home κατάφερε το τρίτο καλύτερο "opening weekend" στην ιστορία

Νούμερα που ζαλίζουν για τη νέα ταινία του Spidey
20 Δεκεμβρίου 2021 10:42
Το Spider-Man: No Way Home κατάφερε το τρίτο καλύτερο "opening weekend" στην ιστορία

Το Spider-Man: No Way Home έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη σε πολλές χώρες παγκοσμίως, ενώ έκανε ντεμπούτο και στην Αμερική, αλλά και σε άλλες περιοχές την Παρασκευή. Όπως σας ενημερώσαμε εχθές, το φιλμ των Sony Pictures και Marvel Studios ξεπέρασε τα $121 εκατομμύρια στο Box Office, την ημέρα της πρεμιέρας του στις ΗΠΑ, το οποίο αντιστοιχεί με το 2ο μεγαλύτερο εμπορικό ντεμπούτο ταινίας και βρίσκεται πίσω από το Avengers: Endgame ($157.4 εκ.).

Πως τα πήγε όμως μέσα σε αυτό το τριήμερο; Σύμφωνα με το Collider, το Spider-Man: No Way Home γέμισε τα ταμεία της Sony και της Marvel με $253 εκατομμύρια. Αυτός ο αριθμός έρχεται μέσα από 4,336 κινηματογράφους της Βόρειας Αμερικής. Επιπλέον, τα πήγε εξίσου καλά και εκτός ΗΠΑ, ακόμη και εν μέσω των περιορισμών για τη νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού σε ορισμένες ευρωπαϊκές περιοχές, το No Way Home συγκέντρωσε $334.2 εκατομμύρια δολάρια από 60 αγορές παγκοσμίως.

Σαρώνει τα πάντα ο Spider-Man του Tom Holland και “γονατίζει” το Box Office

Έτσι, για το πρώτο του τριήμερο, το Spider-Man: No Way Home είναι μέσα στις τρεις πιο εμπορικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου, μαζί με τα Avengers: Endgame που έφτασε στο πρώτο του Π/Σ/Κ τα $357 εκατομμύρια και Star Wars: The Force Awakes που είχε συγκεντρώσει $247 εκ.