O Batman του Robert Pattinson εμπνέεται από τον Kurt Cobain - Δείτε τα νέα στιγμιότυπα

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του "Something in the Way" των Nirvana
18 Δεκεμβρίου 2021 18:35
O Batman του Robert Pattinson εμπνέεται από τον Kurt Cobain - Δείτε τα νέα στιγμιότυπα

Πέραν των εξώφυλλων του περιοδικού Empire που μας έδωσαν μια κοντινότερη ματιά στην στολή του Batman του Robert Pattinson και της Catwoman της Zoe Kravitz, δόθηκε στη δημοσιότητα νέα στιγμιότυπα από την ταινία καθώς και νέες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το The Batman

Ποιος θα περίμενε όμως ότι η επιλογή του "Something in the Way" των Nirvana ως μουσικό χαλί στα trailers του The Batman, θα είχε βαθύτερο νόημα για αυτή τη νέα βερσιόν του Bruce Wayne; 

Ένας Bruce Wayne αλά Kurt Cobain

To εν λόγω κομμάτι δεν επιλέχθηκε τυχαία και είναι κάτι που ενέπνευσε τον σκηνοθέτη Matt Reeves, να εμπνευστεί την Pattinson βερσιόν του Batman: 

Όταν γράφω, ακούω μουσική και όταν έγραφα την πρώτη πράξη της ταινίας, έβαλα το "Something in the Way" των Nirvana. Τότε μου ήρθε σαν σκέψη ότι, αντί να κάνω τον Bruce Wayne μια playboy εκδοχή όπως έχουμε δει παλιότερα, να υπάρχει μια αλλιώτικη εκδοχή του, μια που να έχει περάσει μια τεράστια προσωπική τραγωδία και έχει κλειστεί στον εαυτό του. 

...Οπότε έκανα αυτή τη σύνδεση με το "Last Days" του Gus Van Sant και την ιδέα μιας φανταστικής βερσιόν του Kurt Cobain να ζει σε μια διαλυμμένη έπαυλη. 

Ο Reeves συνεχίζει να αποκαλύπτει: 

Νομίζω πως είναι μια τέλεια μίξη. Έχει αυτό το στιλ του Cobain, όπου θυμίζει rock star αλλά νιώθεις πως είναι και ένας απόμακρος, ερημίτης τύπος. 

Η ταλαιπωρημένη στολή του Pattinson

Ο Pattinson μίλησε στο περιοδικό για την διαφορετική στολή του δικού του Batman λέγοντας: 

Βγαίνει κάθε βράδυ τα δύο τελευταία χρόνια και τρώει ξύλο, σφαίρες, μαχαιριές, εγκαύματα και όλα αυτά φαίνονται. Υπάρχει μια αμυχή από σφαίρα στη μάσκα του από την αρχή. Νομίζω αυτό δεν ξαναέγινε. 

"Ο Bruce κρύβεται από τον κόσμο. Δεν είναι καθόλου κοινωνικός. Χτίζει όλες αυτές τις κατασκευές και τα gadgets απλά με τη βοήθεια του Alfred. Ακόμη και αυτός νομίζει ότι έχει τρελαθεί!" αναφέρει επίσης ο αστέρας της ταινίας. 

Τα δύο νέα στιγμιότυπα

To cast της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τους: Paul Dano (Riddler), Andy Serkis (Alfred), Jeffry Wright (Jim Gordon), Colin Farrell (Oswald Cobblepot), John Turturro (Carmine Falcone).

Πρόσφατες φήμες θέλουν έναν νέο Joker να κρύβεται στην ταινία που σκηνοθετεί ο Matt Reeves, περισσότερα για αυτό θα διαβάσετε εδώ

H νέα Batman ταινία συμπεριλήφθηκε στις πιο αναμενόμενες ταινίες του IMDb για το 2022.

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022