Συγκρίνουν το Matrix: Resurrections με το "The Last Jedi" - Οι πρώτες αντιδράσεις

Στο Twitter βούιξε ο τόπος με τις πρώτες εντυπώσεις και μάλλον θα διχάσει
17 Δεκεμβρίου 2021 23:04
Συγκρίνουν το Matrix: Resurrections με το "The Last Jedi" - Οι πρώτες αντιδράσεις

Οι πρώτες εντυπώσεις για το The Matrix Resurrections κάνουν τον γύρο των social media και ιδίως στο Twitter, όπου όσοι ήταν καλεσμένοι για να το παρακολουθήσουν μοιράστηκαν τις αντιδράσεις τους. 

Που κυμαίνονται αυτές; Φαίνεται πως το The Matrix 4 δια χειρός Lana Wachowski θα είναι μια από τις πιο διχαστικές ταινίες των τελευταίων ετών, με κάποιους να το συγκρίνουν με το Star Wars: The Last Jedi. Τώρα το τι σημαίνει αυτό ακριβώς θα το μάθουμε όταν το δει ο κόσμος, προς το παρόν ρίξτε μια ματιά στις εντυπώσεις του ξένου ειδικού Τύπου παρακάτω: 

"Το Matrix Resurrections παρά το ότι (αλλά και λόγω της) απύθμενης αλαφροσύνης του, είναι το πιο τολμηρό και έντονα προσωπικό sequel του Χόλιγουντ, από την εποχή του The Last Jedi. Έχει μια χαζή/ειλικρινής οπτική για την κουλτούρα των reboots, που συμφιλιώνεται με το πώς τα μοντέρνα blockbusters αφορούν μόνο τον εαυτό τους."

"Το Matrix έχει περισσότερη πλάκα από όση είχαν μαζί τα sequels. Ναι είναι πνιγμένο στο exposition σαν τα προηγούμενα δύο αλλά τώρα όλα κλείνουν το μάτι μεταξύ τους. Οι Neil Patrick harris και Jonathan Groff είναι το κλειδί της υπόθεσης. Και η κλιμάκωσή του τα σπάει"

Σίγουρα σας συστήνω να δείτε τις προηγούμενες τρεις εάν μπορείτε γιατί η καινούργια κάνει ΠΑΡΑ πολλές αναφορές. Οι παλιοί fan θα γουστάρουν την ταινία και τους τρόπους που ανατρέπει τη μυθολογία. Επίσης βάζει τα θεμέλια όχι μόνο για sequels αλλά και prequels. Η WB μπορεί να τρελάνει περισσότερο το Matrix. 

Έχω μιλήσει με πολλούς φίλους μου που είδαν το Matrix 4 και κανένας τους δεν είχε την ίδια αντίδραση. Ανυπομονώ να δω που θα οδηγήσει όλο αυτό. 

 

Το cast του περιλαμβάνει τους: Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity), Yahya Abdul-Mateen II (Morpheus), Jonathan Groff (Agent Smith), Jessica Henwick (Bugs), Neil Patrick Harris (Analyst),  Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian και Daniel Bernhardt ως Agent Johnson.

Το The Matrix: Resurrections θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2021. 

Tags: