Ο Keanu Reeves εξηγεί το παρασκήνιο πίσω από το πασίγνωστο μοναχικό του meme! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Απλά πεινούσα!»
17 Δεκεμβρίου 2021 14:46
Ο Keanu Reeves εξηγεί το παρασκήνιο πίσω από το πασίγνωστο μοναχικό του meme! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα memes είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της «internetικής κουλτούρας» και όπως μάλλον θα έχετε παρατηρήσει, ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί αρκετά συχνά. Μεταξύ άλλων, το γύρο του διαδικτύου κάνει μια χαρακτηριστική εικόνα του ηθοποιού, στην οποία κάθεται μόνος του σε ένα παγκάκι και τρώει ένα σάντουιτς. Το αξιοσημείωτο είναι πως στη φωτογραφία μοιάζει τρομερά προβληματισμένος ή ακόμη και στεναχωρημένος και έτσι το meme βαφτίστηκε: “Sad Keanu”.

Τώρα, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην The Late Show εκπομπή του Stephen Colbert, ο αστέρας του The Matrix Resurrections εξήγησε το παρασκήνιο πίσω από το μοναχικό του meme, εξηγώντας πως «απλά πεινούσε».

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή ένα σκίτσο στο κόμικ BRZRKR, δημιουργός του οποίου είναι ο ίδιος ο Keanu, και πήγε κάπως έτσι:

Keanu: Απλά τρώω ένα σάντουιτς ρε φίλε!

Stephen: Αρά δεν είσαι στην πραγματικότητα λυπημένος στο ‘Sad Keanu’;

Keanu: Σκεφτόμουνα. Είχαν συμβεί κάποια πράγματα και πεινούσα… (γέλια) Ζωή και τέχνη!

Στη συνέχεια, ο λατρεμένος ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν ήξερε ότι ο καλλιτέχνης του κόμικ θα έκανε κάτι τέτοιο, αλλά επισήμανε πως είναι κατά κάποιον τρόπο “meta”, εξηγώντας συγχρόνως κάποιες λεπτομέρειες για το κομικ του. Βέβαια, ο παρουσιαστής συνέχισε τη συζήτηση, ρωτώντας τον Keanu αν γνωρίζει γιατί είναι τόσο “memable”.

Stephen: Μιλώντας για ζωή στην τέχνη, η μάλλον για τη ζωή σου να αντιπροσωπεύεται στην τέχνη, γιατί θεωρείς ότι είσαι τόσο memable; Υπάρχουν τόσα πολλά Keanu Reeves memes εκεί έξω!

Keanu: Δεν έχω την παραμικρή ιδέα κύριε!

Stephen: Πραγματικά;

Keanu: Πραγματικά!

Stephen: Δεν καταλαβαίνεις; Επειδή έχεις έναν τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα και οι άνθρωποι βρίσκουν πάνω σου νόημα, έτσι φτιάχνουν πάνω σου memes!

Κάπου τότε ο Keanu ξεκίνησε να αυτοσχεδιάζει και να τραγουδά! Μπορείτε να δείτε, λοιπόν, όλη τη συζήτηση και την χαρακτηριστική του αντίδραση στο τέλος, μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.