Ο Tom Holland πλάνταξε στο κλάμα στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συναισθηματικά φορτισμένος ο αστέρας του MCU
15 Δεκεμβρίου 2021 09:12
Ο Tom Holland πλάνταξε στο κλάμα στην πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η αντίστροφη μέτρηση για τους fans παγκοσμίως φτάνει σχεδόν στο τέλος της, αφού αναλόγως τη χώρα σε λίγες ώρες ή μέρες από τώρα κάνει το ντεμπούτο του το Spider-Man: No Way Home. Φυσικά, όπως συνηθίζεται με όλες τις μεγάλες παραγωγές του Holywood, προηγήθηκε μια φαντασμαγορική πρεμιέρα στο Λος Άντζελες, με τους διάφορους αστέρες της ταινίας της Marvel να περνούν από το κόκκινο χαλί.

Όπως φαίνεται, ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος ήταν κατά το event ο Tom Holland, ο οποίος παίζει φυσικά τον Peter Parker στο MCU. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή της ταινίας, ο Holland πλάνταξε στο κλάμα καθώς κοιτούσε το κοινό έξω από την αίθουσα.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά, με τον ηθοποιό να λέει μάλιστα στους fans που βρισκόντουσαν στο δρόμο πως τους «αγαπάει πάρα πολύ». Παρακάτω θα βρείτε σχετικές εικόνες και βίντεο από το ξέσπασμα του Tom Holland στη μεγάλη πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home.

Για την ιστορία, το “threequel” φιλμ του Spider-Man θα ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, θα δούμε να ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe.

Φυσικά, στο βασικό καστ συναντάμε τον Tom Holland ως Peter Parker, τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, την Zendaya ως MJ, τον Jacob Batalon ως Ned Leeds, την Marisa Tomei ως May Parker και τον Jon Favreau ως Happy Hogan.