Αντιδράσεις σαν το "Endgame" προκάλεσε στις αίθουσες το Spider-Man: No Way Home

Όλα όσα μαρτυρούν οι λίγοι που το παρακολούθησαν μέχρι σήμερα
14 Δεκεμβρίου 2021 16:59
Αντιδράσεις σαν το "Endgame" προκάλεσε στις αίθουσες το Spider-Man: No Way Home

Βρισκόμαστε δύο 24ωρα πριν την ελληνική πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home και τα ξημερώματα της Τρίτης λίγοι και εκλεκτοί του ειδικού Τύπου παρακολούθησαν την ταινία, με τα πρώτα reviews ήδη να κατακλύζουν το διαδίκτυο. Αυτά που κερδίζουν όμως τις εντυπώσεις πλέον είναι οι γνωστές "αντιδράσεις' στα social media και ειδικά στο Twitter. 

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην παγκόσμια πρεμιέρα του "No Way Home" ήταν καταρχάς τυχεροί και κατά δεύτερον μάρτυρες των ατόφιων αντιδράσεων του κοινού εντός των αιθουσών. 

Σκηνές επιπέδου "Endgame" 

Φαίνεται πως οι αντιδράσεις ήταν παρόμοιες -αν όχι ηχηρότερες- από αυτές που εκτυλίχθηκαν πριν από δύο χρόνια και προ πανδημίας στις προβολές του Avengers: Endgame. Εντύπωση προκαλεί η μαρτυρία του δημοσιογράφου του The Hollywood Reporter, Aaron Couch, ο οποίος έγραψε με λίγα λόγια στο Twitter:

Ουάου, δάκρυα το πιο δυνατό κοινό που άκουσα από την εποχή του Endgame. 

Ποιες είναι οι αντιδράσεις των κριτικών; 

Όπως αναφέραμε όσοι παρακολούθησαν την Multiverse περιπέτεια του Tom Holland μοιράστηκαν τις εντυπώσεις του μέσα από το Twitter ΧΩΡΙΣ SPOILERS σαφώς -αν και υπήρξαν μερικά παρατράγουδα δυστυχώς. 

Ακολουθούν μερικά tweets για να πάρετε μια ιδέα από το τι επικρατεί:

 Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν πως είναι μακράν η καλύτερη ταινία του Spider-Man, ενώ άλλοι την κατατάσσουν ως την καλύτερη του MCU γενικότερα.

Υπάρχουν φυσικά και πιο μετριασμένες αντιδράσεις: 

Ήδη 100% Φρέσκο στο Rotten Tomatoes

Βάσει των πρώτων reviews που δημοσιεύτηκαν (45 κατά την ώρα γραφής του άρθρου) το Spider-Man: No Way Home κατατάσσεται ως "Φρέσκο" στο stie βαθμολόγησης Rotten Tomatoes. 

Ενώ στο Metacritic μετά από 18 reviews το σκορ του βρίσκεται στο 71:

 

Μείνετε συντονισμένοι φυσικά στο Unboxholics.com καθώς μετά την πρεμιέρα του "No Way Home" στις 16 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσουν και οι δικές μάς SPOILER-FREE εντυπώσεις.