Τελικά βρήκε “σπίτι” το ερωτικό θρίλερ “Deep Water” με τους Ben Affleck και Ana de Armas

Θα κάνει πρεμιέρα απευθείας στο Hulu
14 Δεκεμβρίου 2021 17:10
Τελικά βρήκε “σπίτι” το ερωτικό θρίλερ “Deep Water” με τους Ben Affleck και Ana de Armas

Το Deep Water με τον Ben Affleck και την Ana de Arms θα προβληθεί τελικά μέσα από τη συχνότητα του Hulu. Αυτό έγινε γνωστό μέσα από το Deadline, το οποίο ανακοίνωσε πως τελικά η ταινία θα καταφθάσει απευθείας στην streaming υπηρεσία.

Το επερχόμενο ερωτικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Andrian Lyne ήταν να παίξει και στους κινηματογράφους τον Ιανουάριο, πλέον δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu. Αξίζει όμως να αναφερθεί ότι η Amazon έχει αναλάβει τη διεθνή κυκλοφορία του φιλμ.

Η υπόθεση της ταινίας σύμφωνα με το IMDB:

Ένας ευκατάστατος σύζυγος που επιτρέπει στη γυναίκα του να έχει σχέσεις για να αποφύγει το διαζύγιο γίνεται κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση των εραστών της.

Το Deep Water είναι μια νουβέλα της Patricia Highsmith που διασκευάστηκε από τους Zach Helm και Sam Levinson, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Tracy Letts, Rachel Blanchard, Dash Mihok, Lil Rel Howery, Jacob Elordi, Kristen Connolly και Jade Fernandez.

Μέχρι στιγμής δεν έχει “κλείσει” η ημερομηνία της πρεμιέρας. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.