Doctor Strange 2: Ανέβηκαν οι απολαβές του Benedict Cumberbatch - Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει

Μεγάλη αύξηση στον μισθό του για το επερχόμενο "Multiverse of Madness"
13 Δεκεμβρίου 2021 18:47
Doctor Strange 2: Ανέβηκαν οι απολαβές του Benedict Cumberbatch - Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει

Μπορεί στο Spider-Man: No Way Home να είναι ο μέντορας-συμπρωταγωνιστής του Tom Holland, ωστόσο ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch περιμένει καρτερικά τη σειρά του, μιας και η sequel ταινία του έρχεται. 

Επειδή στο Doctor Strange 2 θα λάμψει ο χαρακτήρας ο χαρακτήρας του "Sorcerer Supreme" ο 45χρονος Βρετανός ηθοποιός εξασφάλισε και τον ανάλογο μισθό. Σύμφωνα με τον insider του Χόλιγουντ, Matt Belloni, μάθαμε πόσο πιο υψηλές θα είναι οι απολαβές του για το "Doctor Strange in the Multiverse of Madness".

Πόσα θα βγάλει ο Cumberbatch;  

Οι πηγές του Matt Belloni αναφέρουν πως θα λάβει $7.5 εκατομμύρια συν τα μπόνους του box office, τα οποία θα είναι σημαντικά εάν κρίνουμε τη φόρα που έχει πάρει το MCU και πάλι, αλλά και τη δημοφιλία του χαρακτήρα. 

Πρόκειται για μια μεγάλη αύξηση από τα "μόλις" $6 εκατομμύρια που ήταν ο μισθός σου συνολικά για τα Doctor Strange (2016), Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame. Τώρα, εάν θα φτάσει κάποια στιγμή να παίρνει όσο και ο Robert Downey Jr. στο Avengers: Endgame, του οποίου οι απολαβές έφτασαν τα $75 εκατομμύρια, μένει να φανεί. 

Όσον αφορά το cast του Doctor Strange 2, πέραν των Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen θα συμμετέχουν οι Benedict WongRachel McAdams και Chiwetel Ejiofor, μαζί με τη νέα προσθήκη της Xochitl Gomez ως America Chavez.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021, ενώ το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο για τις 6 Μαΐου του 2022