Scream: Ποιος είναι τελικά ο Ghostface; (ΕΙΚΟΝΑ)

Δείτε τη νέα αφίσα λίγο πριν την πρεμιέρα
13 Δεκεμβρίου 2021 16:20
Scream: Ποιος είναι τελικά ο Ghostface; (ΕΙΚΟΝΑ)

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη πρεμιέρα του Scream, της νέας ταινίας των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, με τον Ghostface να επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος, διότι είχε αφήσει κάποιες ανοιχτές υποθέσεις. Μάλιστα, εκτός από νέα πρόσωπα, σε αυτήν την ταινία θα επιστρέψουν και οι Courteney Cox, Neve Campbell και David Arquette, στους χαρακτήρες που τους είχατε αγαπήσει.

Εδώ και καιρό, η εταιρία παραγωγής, θέλει να μας βάλει στο “τρυπάκι” και μας λέει να βρούμε “Ποιος είναι ο Ghostface” και αφήνει υπόνοια ότι είναι κάποιος που γνωρίζουμε. Έτσι, η νέα αφίσα που μόλις κυκλοφόρησε θέλει να μας δείξει όλα τα πρόσωπα του Scream 5, αν και το ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος με το μαχαίρι θα το μάθουμε στα μέσα του Ιανουαρίου.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not". Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους Neve Campbell, David Arquette, David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, είχε πει παλιότερα ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς.

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.

Tags: