Η "Raimi Cam" θα είναι ένα στοιχείο των παλιών Spider-Man ταινιών στο "No Way Home"

Μια τεχνική του Raimi θα δούμε στην ταινία με τον Tom Holland
12 Δεκεμβρίου 2021 16:06
Η "Raimi Cam" θα είναι ένα στοιχείο των παλιών Spider-Man ταινιών στο "No Way Home"

Ας βγάλουμε από τη μέση το γεγονός πως δεν παίζει να εμφανιστούν οι Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man: No Way Home, καθώς το έχουν παραδεχτεί πως λένε την αλήθεια και όλα αυτά τα στοιχεία και οι διαρροές τους τελευταίους μήνες είναι αποκυήματα της φαντασίας των fans της Marvel. 

Τώρα θα αναρωτιέστε γιατί ένα στοιχείο των παλιών Spider-Man ταινιών θα κάνει την εμφάνισή του στο "No Way Home" ενώ δεν υπάρχει περίπτωση ο Tobey Maguire να εμφανιστεί ως Spidey και καλά κάνετε. Έγινε γνωστό ότι η φημισμένη "Raimi Cam" τεχνική ενσωματώνεται στην ερχόμενη ταινία και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αυτόν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Spidey του Tom Holland και του Maguire. 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Holland σε μια από τις πρόσφατες δεκάδες συνεντεύξεις που έδωσαν (αυτή δόθηκε στο Den of Geek), όπου μίλησε για την τεχνική κινηματογράφησης που θα μοιράζεται η ταινία του με την τριλογία του Sam Raimi: 

Νομίζω πως κάτι το οποίο έκανε πολύ καλά ο Jon Watts στη σκηνοθεσία ήταν αυτό που αποκαλούν ως τη 'Raimi Cam'. Και έκανε τα πολύ γρήγορα σπασίματα και ζουμαρίσματα στους χαρακτήρας, κάτι για το οποίο ο Sam Raimi φημίζεται. Οπότε έτσι αποτίει φόρο τιμής στις προηγούμενες ταινίες. 

Μήπως αυτή την τεχνική θα την ενσωματώσει ο Jon Watts όταν εμφανιστεί o Peter Parker του Tobey Maguire ή όταν υπάρχουν χαρακτήρες από το "Raimiverse"; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια σημεία της ταινίας θα εμφανιστεί το γνωστό κοντινό πλάνο του Raimi. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.