Φήμη: Το πρώτο teaser του Doctor Strange 2 θα παίξει μαζί με το Spider-Man: No Way Home

Θα είναι η 2η post-credits σκηνή του;
12 Δεκεμβρίου 2021 15:01
Φήμη: Το πρώτο teaser του Doctor Strange 2 θα παίξει μαζί με το Spider-Man: No Way Home

Μια φήμη ξέσπασε έντονα τις τελευταίες ώρες στο Twitter μέσα από διάφορες πηγές που αναφέρουν πως το πρώτο teaser του Doctor Strange 2 θα δοθεί μαζί με το Spider-Man: No Way Home.

Συγκεκριμένα το @ReviewedCinema και το @bigscreenleaks μεταδίδουν πως η πρώτη ματιά στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα πάει πακέτο με κάθε προβολή του "No Way Home" και θα κάνει ντεμπούτο προς το τέλος του. 

 

Το FandomWire, όμως, επιβεβαιώνει με τη σειρά του ότι το teaser του Doctor Strange 2 θα είναι στην πραγματικότητα η 2η post-credits σκηνή της Multiverse περιπέτειας του Tom Holland. 

Το ενδεχόμενο αυτό δεν φαντάζει τραβηγμένο αν αναλογιστούμε πως υπάρχουν όλοι οι κατάλληλοι συνδετικοί κρίκοι μεταξύ των δύο ταινιών, καθώς τόσο το concept του Multiverse θα εξερευνηθεί σε βάθος στην ταινία του Sam Raimi, όσο και οι επιπτώσεις του No Way Home θα επηρεάσουν το "In the Multiverse of Madness" και τον "Sorcerer Supreme" του Cumberbatch. Επομένως δεν υπάρχει πιο ιδανική στιγμή για να δώσει η Marvel το "τυράκι" για την επόμενη ταινία του Phase 4 του MCU

Mένει να επιβεβαιωθεί ωστόσο η φήμη, για αυτό λάβετε υπόψη τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη. 

Στο No Way Home, ο Cumberbatch θα υποδύεται έναν ρόλο μέντορα στο πλάι του Peter Parker του Tom Holland, αλλά όπως έχουν δείξει και τα trailers μέχρι τώρα δε φαίνεται να συμφωνούν σε όλα και θα συγκρουστούν τα συμφέροντά τους. Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Jon Watts παίζουν επίσης οι: Zendaya, Toni Revolori, Jacob Batalon, Jamie Foxx, Alfred Molina, Willem Dafoe, Rhys Ifans, Thomas Haden Church, Jon Favreau και Marisa Tomei. 

Όσον αφορά το cast του Doctor Strange 2, πέραν των Benedict Cumberbatch και Elizabeth Olsen θα συμμετέχουν οι Benedict WongRachel McAdams και Chiwetel Ejiofor, μαζί με τη νέα προσθήκη της Xochitl Gomez ως America Chavez.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021, ενώ το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο για τις 6 Μαΐου του 2022