H "Θεία May" του Tom Holland έχει σποιλάρει το τέλος του Spider-Man: No Way Home

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί από τον ψυχαναλυτή της
08 Δεκεμβρίου 2021 23:07
H "Θεία May" του Tom Holland έχει σποιλάρει το τέλος του Spider-Man: No Way Home

Από όλους τους πρωταγωνιστές του cast του Spider-Man: No Way Home περιμέναμε τον Tom Holland να ρίξει κάποιο καταλάθος spoiler μιας και παλιότερα ήταν επιρρεπής. Τελικά, μας ήρθε από την "Θεία Μέι" του MCU δηλαδή την Marisa Tomei, η οποία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Backstage OL μίλησε για το ιδιαίτερα μεγάλη πίεση που νιώθει να κρατάει τα μυστικά του MCU. 

Άλλωστε η Marvel Studios είναι γνωστή για τα δρακόντεια μέτρα που λαμβάνει στις περιπτώσεις των spoilers και μάλιστα ακούγεται πως έχει μια "μυστική αστυνομία" που εντοπίζει τα πάντα γύρω από τα leaks. Σε ένα άτομο όμως η Tomei δεν κρατήθηκε να μην το πει και είναι ο ψυχαναλυτής της, ο οποίος γνωρίζει το φινάλε του "No Way Home":

Έπρεπε να ορκιστεί για να του το πω, καθώς μόνο ο ψυχαναλυτής μου γνωρίζει το τέλος"

Δεδομένου του επαγγέλματός του και το ότι υπάρχει το ιατρικό απόρρητο στη μέση, τα μυστικά του MCU θα παραμείνουν μυστικά, τουλάχιστον μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας. 

To cast συμπεριλαμβάνει τους: Zendaya ως MJ, Jacob Batalon ως Ned Leeds, Willem Dafoe ως Green Goblin, Alfred Molina ως Doc Ock, Jamie Foxx ως Electro, Marisa Tomei ως May Parker, Jon Favreau ως Happy Hogan, Benedict Wong ως Wong, Tony Revolori ως Flash Thompson, και Angourie Rice ως Betty Brant. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2021.