Κουβαλάει τo Spider-Man: No Way Home μεγαλύτερο hype από το Avengers: Endgame;

Ο Kevin Feige της Marvel Studios δίνει την δική του απάντηση
08 Δεκεμβρίου 2021 20:31
Κουβαλάει τo Spider-Man: No Way Home μεγαλύτερο hype από το Avengers: Endgame;

Στις πλάτες του εδώ και καιρό το Spider-Man: No Way Home κουβαλάει υπερβολικές δόσεις hype που θυμίζουν επίπεδα προ-πανδημίας. Το είδαμε άλλωστε με το ρεκόρ που έσπασαν τα views του πρώτου trailer, το οποίο κατείχε το Avengers: Endgame, το είδαμε και με τις προπωλήσεις των εισιτηρίων, εκεί όπου κατέληξε να πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές

Όλοι μέχρι στιγμής το συγκρίνουν με την κορύφωση του MCU, κάτι που το δήλωσε και ο σκηνοθέτης του φιλμ, Jon Watts. 

Είναι όμως το hype του μεγαλύτερο από το Avengers: Endgame; 

Την απάντηση στο ερώτημα αυτό θέλησε να δώσει σε νέα του συνέντευξη στο ScreenRant, ο Kevin Feige, ο οποίος αναγνώρισε πόσο εξωφρενικό είναι το hype πίσω από την τρίτη, Multiverse επιπέδου περιπέτεια του Tom Holland. 

"...Σίγουρα η προσμονή για το No Way Home, θα έλεγα πως είναι τόσο μεγάλη όσο καμιά άλλη ταινία στο παρελθόν, κάτι που σημαίνει και πως υπάρχει σωστό timing καθώς η ταινία ετοιμάζει να κάνει πρεμιέρα. 

Οι προβλέψεις μιλούν για εμπορικό άνοιγμα σε επίπεδα προ-πανδημίας

Σύμφωνα με τις προβλέψεις ειδικών και του Box Office Pro, προς το παρόν οι προβλέψεις για το άνοιγμα και την αρχική εμπορική πορεία του "No Way Home" το τοποθετούν δίπλα στα Avengers και τα Star Wars. Δηλαδή η μέχρι στιγμής ζήτηση φτάνει τις προπανδημικές εποχές τέτοιων γιγαντιαίων blockbuster ταινιών. 

Μάλιστα, κάνει λόγο πως το άνοιγμά του μόνο στις ΗΠΑ θα κυμαίνεται μεταξύ $190 και $250 εκατομμύρια, νούμερα τα οποία είχαμε να ακούσουμε από τέτοιου επιπέδου ταινίες. 

To cast συμπεριλαμβάνει τους: Zendaya ως MJ, Jacob Batalon ως Ned Leeds, Willem Dafoe ως Green Goblin, Alfred Molina ως Doc Ock, Jamie Foxx ως Electro, Marisa Tomei ως May Parker, Jon Favreau ως Happy Hogan, Benedict Wong ως Wong, Tony Revolori ως Flash Thompson, και Angourie Rice ως Betty Brant. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου 2021.