Venom 3: Επίσημα στα σκαριά με τον Tom Hardy αλλά θα είναι και ο Tom Holland;

Ειδικά μετά την τελευταία σκηνή που άναψε φωτιές
08 Δεκεμβρίου 2021 16:26
Venom 3: Επίσημα στα σκαριά με τον Tom Hardy αλλά θα είναι και ο Tom Holland;

Το Venom: Let There Be Carnage με τον Tom hardy έπαιξε στους κινηματογράφους πριν λίγο καιρό και γνώρισε τεράστια επιτυχία στο box office, γεμίζοντας τα ταμεία της Sony Pictures, με περισσότερα από $400 εκατομμύρια. Η συνέχεια του αντι-ήρωα της Marvel είναι πλέον γεγονός, αφού όπως ανακοίνωσε η παραγωγός, Amy Pascal, το Venom 3 βρίσκεται και επίσημα στα σκαριά.

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Collider για το επερχόμενο Spider-Man: No Way Home, η παραγωγός αναφέρθηκε και στο Venom 3, το οποίο έχει πάρει το πράσινο φως και έχει ξεκινήσει η ανάπτυξή του.

Αυτή την περίοδο σχεδιάζουμε το Venom 3, αλλά σε αυτό που επικεντρωνόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να έρθουν όλοι και να δουν το No Way Home.

H σύνδεση μεταξύ του Spider-Man του MCU και του "Spider-Verse" της Sony θα είναι πιο στενή, άλλωστε όσοι παρακολουθήσατε το Let There Be Carnage θα θυμάστε τί είχε συμβεί στην τελευταία σκηνή με τον Eddie Brock του Tom Hardy. Μέχρι και στο trailer του Morbius είχαμε δει σε ένα πλάνο τον Spider-Man, αφήνοντας να εννοηθεί πώς το Multiverse είναι πολύ κοντά. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα, στο Venom 3 θα δούμε τους δύο χαρακτήρες της Marvel μαζί.

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου 2021 στους κινηματογράφους.