Ο Tom Holland αποκαλύπτει τις αγαπημένες του σκηνές από τα παλιά Spider-Man (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home
08 Δεκεμβρίου 2021 12:55
Ο Tom Holland αποκαλύπτει τις αγαπημένες του σκηνές από τα παλιά Spider-Man (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρισκόμαστε μερικά εικοσιτετράωρα μακριά από τη μεγάλη πρεμιέρα του Spider-Man: No War Home, την 3η “προσωπική” ταινία του Tom Holland, η οποία αναμένεται να έχει πολλές εκπλήξεις. Άλλωστε εδώ και καιρό ακούγεται πως θα είναι επιπέδου “Avengers: Endgame”, τόσο σε διάρκεια, αλλά και άλλο τόσο σε ποιότητα. Μάλιστα, αυτή η ταινία θα ενώσει “τρεις γενιές” και ίσως το όνειρο των fans με τους Holland, Garfield και Maguire, στην ίδια οθόνη, να γίνει επιτέλους πραγματικότητα.

Ο Tom Holland είναι μεγάλος fan των “παλιών” Spider-Man ταινιών και μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Jake’s Takes αποκάλυψε τις αγαπημένες του σκηνές από τις παλιές ταινίες. Όπως δήλωσε αρχικά, οι ταινίες των Tobey Maguire και Andrew Garfield είναι διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά η κάθεμία έχει κάτι το μοναδικό που θα ήθελε να ήταν μέρος και στο MCU.

Μιλώντας για την τριλογία του Sam Raimi με τον Tobey Maguire είπε:

Λατρεύω την τελική μάχη μεταξύ του Spider-Man και του Goblin. Νομίζω ότι κάτι που πραγματικά εύχομαι να είχαμε κάνει και στις δικές μας ταινίες είναι να σκίζονταν η στολή. Το ξέρεις πως τα σκισίματα στη στολή και στη μάσκα του ήταν μόνιμα; Μου άρεσε πολύ αυτό γιατί προσφέρει ένα είδος ρεαλισμού στα τραύματα που μπορεί να υποστεί ο Spider-Man.

Αργότερα μίλησε βέβαια και για τα The Amazing Spider-Man του Marc Webb με τον Andrew Garfield:

Μου αρέσει πολύ η σκηνή με το skateboarding. Ξέρω ότι απέχει πολύ από αυτό που είναι ο Peter Parker και ήταν κάπως “άκυρο”, αλλά μου άρεσε πραγματικά αυτό το σεκάνς. Νομίζω ότι ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Ο τρόπος με τον οποίο έφεραν αυτή τη πτυχή της ζωής του Parker ήταν πραγματικά ενδιαφέρον και διασκεδαστικός.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με σχετική είδηση, ότι θα δούμε ακόμη μία τριλογία με τον Tom Holland, ύστερα από τη μεγάλη επέκταση του deal μεταξύ Sony Pictures και Marvel.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Δεκεμβρίου 2021.