Star Wars: O "Kylo Ren" αποκαλύπτει τα κειμήλια που "ξάφρισε" από το πλατό

Έχει μια συνήθεια να παίρνει σουβενίρ από τις ταινίες που παίζει, τι να κάνουμε;
06 Δεκεμβρίου 2021 22:19
Star Wars: O "Kylo Ren" αποκαλύπτει τα κειμήλια που "ξάφρισε" από το πλατό

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που έχουν τη συνήθεια να κρατάνε "σουβενίρ" από τις ταινίες που παίζουν. Ένας από αυτούς είναι ο Adam Driver που υποδύθηκε μαεστρικά τον Kylo Ren στην sequel τριλογία των Star Wars. Πρόσφατα παρευρέθηκε σε εκπομπή του BBC Radio 1 και αποκάλυψε πως όχι απλά πήρε μερικά κειμήλια αλλά..."ξάφρισε" τα πλατό των ταινιών γιατί μπορούσε. 

Ο 38χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε πως κρατάει διάφορα "σουβενίρ" από κάθε παραγωγή που συμμετέχει και το καταφέρνει πάντοτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πέραν του ότι τραβάει και φωτογραφίες όταν είναι στο πλατό για να του θυμίζουν αυτές τις εμπειρίες. 

Έχω ένα σωρό πράγματα από το Star Wars

Κάποιοι Star Wars fans σας τρέχουν ήδη τα σάλια από το πόσο τυχερός είναι που έχει στη συλλογή του αυθεντικά props της Lucasfilm από τις πρόσφατες ταινίες. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Έχω ένα σωρό πράγματα. Σίγουρα έχω ένα κράνος του Kylo Ren -έχω δύο για την ακρίβεια και ένα lightsaber. Προσπαθώ να παίρνω πράγματα από κάθε ταινία που παίζω. 

Φοράω τα κράνη μου όταν οδηγώ απλά για να τρολάρω τον κόσμο. 

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Driver εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του για μια ενδεχόμενη επιστροφή του ως Kylo Ren. Έθεσε όμως έναν όρο που θα τον δελεάσει να παίξει ξανά στο σύμπαν του Star Wars.