Matrix Resurrections: Το νέο trailer έχει επικές σκηνές με Neo εναντίον του νέου Agent Smith

Πάρτε το κόκκινο χάπι στις 23 Δεκεμβρίου
06 Δεκεμβρίου 2021 19:01
Matrix Resurrections: Το νέο trailer έχει επικές σκηνές με Neo εναντίον του νέου Agent Smith

Η Warner Bros. τηρώντας την υπόσχεσή της κυκλοφόρησε το δεύτερο και νεότερο επίσημο trailer του The Matrix 4 ή αλλιώς "Matrix: Resurrections" όπως τιτλοφορείται και η λέξη "καταιγιστικό" φαντάζει λίγη για να το περιγράψει. 

Το επόμενο κεφάλαιο του Matrix franchise ίσως να μην είναι ακριβώς αυτό που περιμένουμε και μέχρι και το trailer ρίχνει σπόντα για αυτό. Ωστόσο σίγουρα θα δούμε την μεγαλειώδη επιστροφή του Keanu Reeves και της Carrie-Anne Moss ως Neo και Trinity αντίστοιχα, με το love story μεταξύ των δύο να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνεις της πλοκής. Το νέο trailer περιέχει επικές σκηνές δράσης και εφέ που κόβουν την ανάσα με το τι είναι αληθινό και τι διαδραματίζεται στο Matrix να θολώνεται ακόμα περισσότερο. 

Την παράσταση κλέβει η αποκάλυψη πως ο χαρακτήρας του Jonathan Groff είναι ο νέος Agent Smith, μπαίνοντας στη θέση του Hugo Weaving, που τον υποδύθηκε στην αρχική τριλογία. Εδώ τον βλέπουμε σαν...deja vu να παλεύει με το γνωστό Matrix στιλ ενάντια στον Neo. Επίσης, ο Yahya Abdul-Mateen II υποδύεται μια νέα βερσιόν του Μορφέα, τον οποίο στις παλιές ταινίες έπαιξε ο Laurence Fishburne.

Αξίζει να αναφέρουμε τις πρόσφατες δηλώσεις των συντελεστών και της Lana Wachowski για το νέο look και ύφος του Matrix: Resurrections, οι οποίες δεν προκάλεσαν και τις καλύτερες αντιδράσεις στους fans των προηγούμενων ταινιών. 

Στο cast της ταινίες που σκηνοθετεί η Lana Wachowski επίσης συμμετέχουν οι Jada Pinkett Smith ως Niobe, Lambert Wilson ως The Merovingian, Daniel Bernhardt ως Agent Johnson καθώς και οι Christina RicciTelma Hopkins, και Max Riemelt.

Το The Matrix: Resurrections θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου 2021

Tags: