Αυτά είναι: Επίσημα ο Charlie Cox θα είναι ο Daredevil του MCU!

O Kevin Feige επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φανταζόμασταν
06 Δεκεμβρίου 2021 18:00
Αυτά είναι: Επίσημα ο Charlie Cox θα είναι ο Daredevil του MCU!

Δεν αποτελεί πλέον φήμη ή κάποια θεωρία: Ο Charlie Cox θα επιστρέψει ως Daredevil για τις ανάγκες του Marvel Cinematic Universe. Την επιβεβαίωση που όλοι οι Marvel fans λίγο-πολύ περίμεναν πήραν δια στόματος του Kevin Feige, αφεντικού της Marvel Studios, ο οποίος το δήλωσε ξεκάθαρα σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Cinemablend. 

H ακριβής ατάκα που χρησιμοποίησε για να το επιβεβαιώσει ο πάντα προσεκτικός και φειδωλός στις δηλώσεις του, Feige, ήταν η εξής:

Εάν είναι να δείτε τον Daredevil σε επερχόμενα projects, τότε ναι, ο Charlie Cox θα είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί. 

Βέβαια, αφήνει με ένα πέπλο μυστηρίου το "που και το πότε" λέγοντας:

Τώρα το που θα δούμε την επιστροφή του, το πώς θα γίνει και πότε θα τη δούμε, μένει να φανεί. 

Το "πότε" ίσως να είναι και νωρίτερα από ότι νομίζουμε μιας και έχει φημολογηθεί έντονα πως θα συμμετέχει ως Matt Murdock στο άκρως αναμενόμενο Spider-Man: No Way Home. Mάλιστα είχε διαρρεύσει ένα στιγμιότυπο που τον έδειχνε μαζί με τον Tom Holland, τη Marisa Tomei και τον Jon Favreau, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει ανεπιβεβαίωτο. 

Οι fans γιορτάζουν την επιστροφή του στα social media

Στο Twitter στήθηκε τρικούβερτο γλέντι με τους fans να μην αντέχουν να δείξουν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή του Charlie Cox στον ρόλο που λατρεύτηκε -και ας μην κρυβόμαστε- υποδύθηκε καλύτερα από τον Ben Affleck. Γίνεται λόγος και στην ανεπίσημη καμπάνια των fans #SaveDaredevil που είχε ξεκινήσει όταν ακυρώθηκαν οι σειρές της Marvel από το Netflix, η οποία πλέον πέτυχε τον σκοπό της.