Scream: Ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Ghostface; Μπορεί να είναι κάποιος που δεν περιμένουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα το μάθουμε τον Ιανουάριο…
06 Δεκεμβρίου 2021 12:58
Scream: Ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Ghostface; Μπορεί να είναι κάποιος που δεν περιμένουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Scream επιστρέφει στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και πλέον μετράμε αντίστροφα για να μάθουμε ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Ghostface.

Τουλάχιστον αυτό θέλουν να μας πουν οι νέες αφίσες που μόλις κυκλοφόρησαν με όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας. Συγκεκριμένα, η νέα ταινία συνεχίζει να μας λέει “να βρούμε ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα”, αφού εκτός από τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω κυκλοφόρησε ακόμη ένα Featurette βίντεο.

Σε αυτό βλέπουμε μερικά μέλη του cast να μιλούν για το νέο φιλμ του franchise, με την Courteney Cox, η οποία υποδύεται την Gale Riley να προσθέτει, πως ο Ghostface πάντα φέρνει τον τρόμο, επειδή ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή τη μάσκα.

Δείτε τις νέες αφίσες παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not". Στα μέλη του cast έχουμε τους Courteney Cox, Neve Campbell, David Arquette, David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022. Δείτε το νέο βίντεο για την προώθηση της ταινίας παρακάτω.

Tags: