Το Spider-Man: No Way Home θα είναι η τρίτη σε διάρκεια ταινία του MCU!

Σίγουρα θα έχει χρόνο για τους Maguire και Garfield!
05 Δεκεμβρίου 2021 13:47
Το Spider-Man: No Way Home θα είναι η τρίτη σε διάρκεια ταινία του MCU!

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες διέρρευσε η συνολική διάρκεια του Spider-Man: No Way Home. Συγκεκριμένα, ένα βραζιλιάνικο site εισιτηρίων αποκάλυψε πως η νέα περιπέτεια του Tom Holland θα μας κρατήσει στις θέσεις μας για 2 ώρες και 39 λεπτά.

Τώρα, το πιο έμπιστο δημοσιογραφικό μέσα Collider έρχεται να φέρει στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, επικαλούμενο δικές του ανώνυμες πηγές, ισχυρίζεται πως η διάρκεια του Spider-Man: No Way Home θα είναι τελικά 150 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των credits. Αυτό αντιστοιχεί σε 2.5 ώρες Spider-Man δράσης.

Πως συγκρίνεται το Spider-Man: No Way Home με τις άλλες Spider-Man ταινίες του MCU:

Το Spider-Man: No Way Home είναι με διαφορά η μεγαλύτερη Spide-Man ταινία της Marvel, αφού διαρκεί 17 λεπτά περισσότερο από την αρχική ταινία (Homecoming) και 21 λεπτά περισσότερο από το sequel (Far From Home).

  1. Spider-Man: No Way Home – 150 λεπτά/ 2 ώρες και 30 λεπτά
  2. Spider-Man: Homecoming – 133 λεπτά/ 2 ώρες και 13 λεπτά
  3. Spider-Man: Far From Home – 129 λεπτά/ 2 ώρες και 9 λεπτά

Πως συγκρίνεται το Spider-Man: No Way Home με τις μεγαλύτερες ταινίες του MCU:

Εξετάζοντας όλες τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe, το νέο Spider-Man καταφέρνει να μπει μέσα στην πρώτη τριάδα, αφού μόνο τα Endgame και Eternals διαρκούν περισσότερο. Οι πρώτες διαμορφώνονται ως εξής:

  1. Avengers: Endgame – 3 ώρες και 1 λεπτό
  2. Eternals – 2 ώρες και 36 λεπτά
  3. Spider-Man: No Way Home – 2 ώρες και 30 λεπτά
  4. Avengers: Infinity War – 2 ώρες και 29 λεπτά
  5. Captain America: Civil War – 2 ώρες και 27 λεπτά
  6. The Avengers – 2 ώρες και 23 λεπτά
  7. Avengers: Age of Ultron – 2 ώρες και 21 λεπτά

To Spider-Man: No Way Home σίγουρα έχει χρόνο για τους Maguire και Garfield

Σε αυτό το σημείο μάλλον είναι περιττό να αναφέρουμε ξανά τις φήμες που έχουν ταράξει το διαδίκτυο και κάνουν λόγο για συμμετοχή των προηγούμενων ανθρώπων-αράχνη Tobey Maguire και Andrew Garfield, από την τριλογία του Sam Raimi και τα The Amazing Spider-Man αντίστοιχα.

Φυσικά αυτό δε συνέβη τυχαία, αφού το “threequel” φιλμ του Spider-Man του Tom Holland θα ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, θα δούμε να ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe.

Η μεγάλη διάρκεια της ταινίας που κοντράρει τα Avengers, σίγουρα αποτελεί ένδειξη για το τι μπορούν να περιμένουν οι fans. Το MCU θα υποδεχθεί πολλούς νέους χαρακτήρες, ενώ ήρωες που έχουμε λατρέψει ήδη, όπως ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch, θα επιστρέψουν, κάνοντας το νέο Spider-Man μια ακόμη ταινία-event.

Σίγουρα ο χρόνος είναι αρκετός και για τους Maguire και Garfield. Ωστόσο, το τι ισχύει και τι όχι τελικά θα το μάθουμε στις 16 Δεκεμβρίου, όταν το Spider-Man: No Way Home θα κάνει το ντεμπούτο στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων.