Η «παλιά Mary Jane» θα ήθελε να επιστρέψει σε μια Spider-Man ταινία

Ρίχνει λάδι στη φωτιά η Kirsten Dunst
03 Δεκεμβρίου 2021 19:00
Η «παλιά Mary Jane» θα ήθελε να επιστρέψει σε μια Spider-Man ταινία

Η Kirsten Dunst, ευρέως γνωστή για την ερμηνεία της ως Mary Jane στην αρχική Spider-Man τριλογία ταινιών του Sam Raimi, αποκάλυψε τώρα πως θα ήθελε να επιστρέψει στον εμβληματικό της ρόλο.

Συγκεκριμένα, η 39χρόνη -πλέον- ηθοποιός τόνισε πως θα λάτρευε να εμφανιστεί ξανά σε μια Spider-Man ταινία, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Entertainment Weekly. Σχετικά με αυτό, λοιπόν, δήλωσε:

Εύχομαι πως θα με βάλουν σε ένα ακόμη. Για παράδειγμα σαν την παλιά Mary Jane. Γιατί όχι; Θα έκανα κάποια ακόμη superhero ταινία. Όλοι οι υπόλοιποι κάνουν!

Αξίζει να σημειωθεί πως το timing της συγκεκριμένης δήλωσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν αναλογιστούμε πως το Spider-Man: No Way Home απέχει μόλις μερικές ημέρες και αναμένεται να ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, θα δούμε να ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe.

Φήμες έχουν ακουστεί και για τη συμμετοχή των προηγούμενων ανθρώπων-αράχνη Tobey Maguire και Andrew Garfield, αλλά και για την ίδια την Kirsten Dunst.

Βέβαια, παρόλο που μπορεί να δούμε ξανά την «παλιά Mary Jane» στο No Way Home , η ηθοποιός φαίνεται πως έβγαλε ένα παράπονο που έκρυβε, αφού επιπροσθέτως δήλωσε:

Φαίνεται πως πολλές από τις ταινίες που κάνω ξαναφτιάχνονται. Είναι κάτι σαν επαναλαμβανόμενο θέμα για μένα.

Το τι ισχύει και τι όχι τελικά θα το μάθουμε στις 16 Δεκεμβρίου, όταν το Spider-Man: No Way Home θα κάνει το ντεμπούτο στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων.