Spider-Man: O Benedict Cumberbatch δε διάβασε όλο το σενάριο του "No Way Home" για να το ζήσει σαν fan

Αν ο Doctor Strange επέλεξε να μείνει spoiler free γιατί όχι και εσείς;
03 Δεκεμβρίου 2021 08:23
Spider-Man: O Benedict Cumberbatch δε διάβασε όλο το σενάριο του "No Way Home" για να το ζήσει σαν fan

Όταν μέχρι και ο ίδιος ο αστέρας της ταινίας ανακοινώνει πως απέφυγε τα spoilers τότε είναι ένας καλός λόγος για να το κάνετε και εσείς. Ο Benedict Cumberbatch που επιστρέφει ως Doctor Strange στο Spider-Man: No Way Home δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο USA Today πως δεν διάβασε ολόκληρο το σενάριο της ταινίας που πρωταγωνιστεί. 

Ο Cumberbatch παρόλο που γενικά στα press tours τα πηγαίνει καλύτερα από τους συμπρωταγωνιστές του στο να αποφεύγει τις ερωτήσεις που καίνε, παραδέχτηκε ότι ήταν μια συνειδητή επιλογή από πλευράς του, ούτως ώστε να απολαύσει την ταινία, όπως οι fans θα κάνουν στην πρεμιέρα της. 

Την αποκάλυψη έκανε όταν άρχισαν να τον ρωτούν πράγματα που δε μπορούσε να πει, επομένως μπορεί και να είναι κάποιο καινούργιο επικοινωνιακό κομμάτι από πλευράς του:

Γνωρίζεις ότι είμαστε σε αδιέξοδο αλά μπορώ να σου πω αυτό: είναι μια ταραχώδης ταινία. Δε θέλω να σποιλάρω κάτι κα δεν διάβασα για να σας πω ειλικρινά ολόκληρο το σενάριο. Το έκανα επίτηδες επειδή ήθελα να το απολαύσω. 

Ο Cumberbatch θα υποδύεται έναν ρόλο μέντορα στο πλάι του Peter Parker του Tom Holland, αλλά όπως έχουν δείξει και τα trailers μέχρι τώρα δε φαίνεται να συμφωνούν σε όλα και θα συγκρουστούν τα συμφέροντά τους. Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Jon Watts παίζουν επίσης οι: Zendaya, Toni Revolori, Jacob Batalon, Jamie Foxx, Alfred Molina, Willem Dafoe, Rhys Ifans, Thomas Haden Church, Jon Favreau και Marisa Tomei. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.