Σαν σήμερα έσπαγε το internet από το πρώτο trailer του Star Wars: The Force Awakens

Πέρασαν 7 χρόνια από μια ονειρεμένη για τους Star Wars fans ημέρα
29 Νοεμβρίου 2021 23:01
Σαν σήμερα έσπαγε το internet από το πρώτο trailer του Star Wars: The Force Awakens

"Have you felt it?" πως πέρασαν 7 χρόνια από την πρεμιέρα του πρώτου teaser trailer του Star Wars: The Force Awakens;

Σαν σήμερα λοιπόν το teaser της πρώτης Star Wars ταινίας που έβγαινε τότε μετά από σχεδόν μια δεκαετία, έσπαγε το internet και έστελνε τους απανταχού Star Wars fans στα ουράνια από τη συγκίνηση. 

Ήταν λίγο το εκπληκτικό μοντάζ του που αποκάλυπτε τόσα-όσα. Ήταν το μυστήριο που έχτιζε με την φωνή του Snoke -που τότε δεν γνωρίζαμε ποιος είναι. Ήταν τα γρήγορα cuts με τους νέους χαρακτήρες, το εκπληκτικό άναμμα του φωτόσπαθου του Kylo Ren που έγινε debate ανάμεσα στη fanbase του Star Wars. Μάλλον όμως μέτρησε και το "money shot" με την επιστροφή του Millenium Falcon και τους απίστευτους ελιγμούς που το βλέπαμε να κάνει μετά από μια 30ετία. 

Απολαύστε το για μια φορά ακόμα

Αν και μπορεί στη μνήμη των περισσότερων fans να έχει μείνει το trailer που ακολούθησε και είχε την ατάκα-όλα τα λεφτά από τον Han Solo του Harrison Ford με το "Chewie we're home", παραμένει ακόμα μια από τις πιο καυτές και hyped αποκαλύψεις ταινιών που υπήρξαν ποτέ. 

Η επιτυχία της επιστροφής του Star Wars σφραγίστηκε με ένα απίστευτο -για την εποχή- ρεκόρ στο box office καθώς για κάποια στιγμή ξεπέρασε τις εισπράξεις του Avatar στις ΗΠΑ. Συνολικά αποτελεί πλέον την 4η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών πίσω από τα "Avatar", "Avengers: Endgame" και τον "Τιτανικό" με $2.069 δις δολάρια στο box office. 

Star Wars vs Παπακαλιάτης

Στην Ελλάδα οι Star Wars fans θα θυμούνται πως η ταινία του J.J. Abrams προβλήθηκε με μια εβδομάδα καθυστέρηση από τον υπόλοιπο κόσμο. Ανεπιβεβαίωτες ακόμα φήμες που κυκλοφορούσαν εκείνη την περίοδο λένε πως δεν ήθελε η εταιρία διανομής να συμπέσει ο γίγαντας του Star Wars με την ταινία "Ένας Άλλος Κόσμος" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη