Οι Gorillaz ετοιμάζουν ταινία με το Netflix

Έκλεισε η συμφωνία
25 Νοεμβρίου 2021 23:03
Οι Gorillaz ετοιμάζουν ταινία με το Netflix

Το Collider έφερε στα φώτα της δημοσιότητας μια είδηση που αφορά τη διάσημη μπάντα των “Gorillaz”. Αυτή η είδηση αναφέρει ότι το Netflix έχει στα σκαριά μία πρωτότυπη ταινία με θεματολογία τη μπάντα των Damon Albarn, Jamie Hewlett και Remi Kabaka Jr.

Οι Gorillaz είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1998 από τον τραγουδιστή Damon Albarn και τον Jamie Hewlett. Το συγκρότημα αποτελείται από μέλη κινουμένων σχεδίων, με το δικό τους φανταστικό σύμπαν που παρουσιάζεται μέσω μουσικών βίντεο.

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Apple Music, ο Albarn είπε

Είμαι στα γραφεία του Netflix γιατί ετοιμάζουμε μία ταινία μεγάλου μήκους για τους Gorillaz. Αυτή τη στιγμή γράφουμε κάποια πράγματα στο Malibu. Είναι πολύ συναρπαστικό που κάνουμε κάτι τετοιο. Είναι κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και πολύ καιρό.

Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2020, ο ίδιος είχε πει ότι η μπάντα ήταν έτοιμη να υπογράψει κάποια συμβόλαια και ξεκίνησε να γράφει μερικά scripts.

Το να κάνεις μια animated ταινία είναι μεγάλο ρίσκο για ένα στούντιο, καθώς είναι πολύ μα πολύ ακριβή η παραγωγή.

Βλέπω πολλούς ανθρώπους να κάνουν animated βίντεο πλέον, αλλά δεν πιστεύω πως φτάνουν τη δική μας ποιότητα. Είμαστε κάτι στον κόσμο όπως το Studio Ghibli.

Δυστυχώς, ο Albarn δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για αυτή την ταινία, αλλά ούτε και το Netflix μοιράστηκε κάτι σχετικό.