Marvel: Ο Πύργος των Avengers έχει νέο ένοικο μετά τον Tony Stark, αλλά ποιός είναι;

Η παραγωγός της σειράς "Hawkeye" αφήνει το δικό της teaser
23 Νοεμβρίου 2021 19:05
Marvel: Ο Πύργος των Avengers έχει νέο ένοικο μετά τον Tony Stark, αλλά ποιός είναι;

Όλα δείχνουν πως κοντεύει η ώρα που θα μάθουμε ποιος τελικά είναι ο νέος ένοικος του Avengers Tower. Πριν οι Avengers μετακομίσουν στη νέα τους εγκατάσταση προς τη βόρεια πλευρά της Νέας Υόρκης, ήταν ο πύργος του Tony Stark που αργότερα έγινε η βάση τους. Ωστόσο, στο Spider-Man: No Way Home (2017) ο Vulture του Michael Keaton πέταξε μια ατάκα-teaser πως το κτίριο βρήκε νέο αγοραστή.

Έκτοτε όλοι οι fans της Marvel και του MCU αναρωτιούνται και έχουν τις δικές τους θεωρίες επί του θέματος. 

Ποιος είναι ο νέος του ιδιοκτήτης του Πύργου των Avengers;

Η παραγωγός του "Endgame" και του επερχόμενου σόου του "Hawkeye", Trinh Tran, φαίνεται πως ρίχνει λάδι στη φωτιά αυτού του ερωτήματος, που ίσως να έχει μεγάλες επιπτώσεις για το μέλλον του MCU. 

Απάντησε με τον κλασικό "Marvel Studios" τρόπο λέγοντας: 

Έχετε μήπως καμιά ιδέα; Έχετε καμιά απάντηση; Θέλετε να υποθέσουμε; Θα ήθελα πολύ να ακούσω όλες τις θεωρίες σας και να δούμε εάν αυτές ταιριάζουν με το που νομίζω ότι κατευθύνεται η ιστορία. 

Ο "νέος ένοικος" του πρώην Πύργου των Avengers έχει συνδεθεί με βαρβάτα ονόματα του lore της Marvel, όπως η Oscorp του Norman Osborn, η οποία έκανε μια ύπουλη εμφάνιση στο πρόσφατο νέο trailer του Spider-Man: No Way Home, μέχρι και τον Reed Richards των Fantastic 4, οι οποίοι θα γίνουν αργά ή γρήγορα κομμάτι του MCU. 

Ίσως μέχρι το φινάλε του Hawkeye να δοθεί η απάντηση σε ένα από τα μυστήρια του MCU. 

Τα πρώτα δύο επεισόδια του Hawkeye κάνουν πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Disney Plus