Star Wars: Νομίζατε ότι τελειώσαμε με τη sequel τριλογία; Υπάρχουν σχέδια...

Η Kathleen Kennedy της Lucasfilm αποκαλύπτει σε νέα της συνέντευξη
23 Νοεμβρίου 2021 12:59
Star Wars: Νομίζατε ότι τελειώσαμε με τη sequel τριλογία; Υπάρχουν σχέδια...

Μετά το φινάλε του Skywalker Saga με το Star Wars: The Rise of Skywalker ολόκληρο το σύμπαν του George Lucas πήγε σε ένα απαραίτητο διάλειμμα μετά τον κορεσμό που υπέστη και τον διχασμό που έφερε η sequel τριλογία από το "The Last Jedi" και έπειτα. Νομίζατε όμως ότι είχαμε τελειώσει με τις ιστορίες των Rey, Poe και Finn;

Σίγουρα όχι τουλάχιστον με της Rey κρίνοντας από το φινάλε του Episode IX. 

Έχουν μέλλον οι χαρακτήρες της sequel τριλογίας

Η Kathleen Kennedy, πρόεδρος της Lucasfilm, η οποία προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό της για ακόμη τρία χρόνια -παρά τα όσα αντίθετα ακουγόντουσαν- προέβη σε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Μιλώντας σε νέα της συνέντευξη στο Empire Magazine σχετικά για τους χαρακτήρες των Daisy Ridley, Oscar Isaac και John Boyega είπε τα εξής:

Σίγουρα αυτοί δεν είναι χαρακτήρες που θα ξεχάσουμε. Θα συνεχίσουν να ζουν και υπάρχουν συνεχόμενες συζητήσεις επί του θέματος με τη δημιουργική ομάδα επίσης. 

Από τα λόγια της λοιπόν φαίνεται πως στη Lucasfilm γίνονται προσπάθειες για να τους φέρουν ξανά στο προσκήνιο, ειδικά όταν υπάρχει μια σημαντική μερίδα των fans που πιστεύει πως κάποιοι χαρακτήρες δεν έλαμψαν όσο θα μπορούσαν και έχουν πολύ ζουμί να δώσουν ακόμα. 

Έχει υπάρξει ζήτηση για μια σειρά που θα εξερευνά το πώς ο Finn θα μάθαινε περισσότερα για τη Δύναμη και ίσως να αποτελεί έναν από τα άτομα που θα χτίσουν το νέο Jedi Order, πιθανότατα μαζί με την Rey. 

Επ'αόριστον καθυστέρηση για το Star Wars: Rogue Squadron

Το κινηματογραφικό μέλλον του Star Wars δεν είναι και το πιο ευοίωνο. Οι τελευταίες εξελίξεις είναι δυσάρεστες διότι το "Rogue Squadron" που ετοίμαζε η Patty Jenkins δε θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Αν και δε γίνεται λόγος για ολική ακύρωση του project, αναφέρεται πως "καθυστερεί επ'αόριστον". Οι λόγοι; Σύμφωνα με πηγές του THR υπήρξε σύγκρουση μεταξύ Jenkins και Lucasfilm ως προς το πρόγραμμα της πρώτης. 

Τόσο οι παραγωγοί όσο και η σκηνοθέτις των Wonder Woman ταινιών έφτασαν στο συμπέρασμα πως λόγω άλλων υποχρεώσεών της, δε θα μπορούσε να γυριστεί η ταινία εγκαίρως εντός του 2022, όπως ήταν αρχικά το πρόγραμμα. 

Οι κακές γλώσσες λένε πως υπήρξαν και δημιουργικές διαφωνίες ως προς την διεκπαιρέωση του project. Παρόλα αυτά στο επίσημο καλεντάρι της Disney δεν έχει αφαιρεθεί το Rogue Squadron και ακόμα τοποθετείται για τον Δεκέμβριο του 2023. 

Θα φανεί στην πορεία εάν για παράδειγμα το Disney Plus γίνει το σπίτι τους. Όσο για τους αστέρες που υποδύθηκαν τους Rey, Poe και Finn; Έχουν δηλώσει επανειλλημμένα στο παρελθόν πως...δεν ψήνονται να επιστρέψουν σε αυτούς τους ρόλους εάν ήταν να γίνει για τη μικρή οθόνη.