Resident Evil: Welcome to Raccoon City | Ετοιμαστείτε για πολλά jumpscares και εφιαλτικά σκηνικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της ταινίας
19 Νοεμβρίου 2021 10:52
Resident Evil: Welcome to Raccoon City | Ετοιμαστείτε για πολλά jumpscares και εφιαλτικά σκηνικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures συνεχίζει το σερί των βίντεο του Resident Evil: Welcome to Raccoon City και αυτή τη φορά θέλει να μας παρουσιάσει τους εχθρούς που θα συναντήσουν οι πρωταγωνιστές στην ταινία. Ο σκηνοθέτης του φιλμ, ο Johannes Roberts, μας δίνει μια καλύτερη ματιά για το licker του Resident Evil 2, την Lisa Trevor από το πρώτο παιχνίδι, καθώς και τους ηθοποιούς που μπήκαν σε αυτούς τους ρόλους.

Η πλοκή του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario θα υποδυθεί την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy. Ωστόσο, η υπόλοιπη ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons, Lily Gao ως Ada Wong και Robbie Amell ως Chris Redfield.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.