Ο Henry Cavill θέλει να επιστρέψει ως Superman - "H κάπα μου είναι ακόμα στην ντουλάπα"

Τι αποκαλύπτει στη νέα του συνέντευξη για το μέλλον του Man of Steel 2
11 Νοεμβρίου 2021 21:25
Ο Henry Cavill θέλει να επιστρέψει ως Superman - "H κάπα μου είναι ακόμα στην ντουλάπα"

Είναι προφανές πως παρά την κακή διαχείριση που έχει κάνει η DC με τον Superman, o Henry Cavill επιθυμεί να επιστρέψει ακόμα στον ρόλο. Ο 38χρονος αστέρας μίλησε σε νέα του συνέντευξη στο The Hollywood Reporter για το μέλλον του ως Superman και για το Man of Steel 2, το οποίο οι DC Fans ειδικά μετά το Zack Snyder's Justice League επιθυμούν διακαώς. 

Αν και ακόμη δεν υπάρχει κανένα project της DC στον ορίζοντα ούτε επίσημο ούτε φημολογούμενο πως τον συμπεριλαμβάνει, αυτό δε σημαίνει ότι μια επιστροφή του έχει αποκλειστεί εντελώς. Μέχρι τότε όμως επισημαίνει ότι "κρατάει ακόμα την κάπα του στην ντουλάπα":

"Υπάρχει ακόμη πολύ περιεχόμενο για να κάνω με τον Superman και πραγματικά θα λάτρευα να αρπάξω την ευκαιρία. Μετά την δολοφονία του Zod δόθηκε στον χαρακτήρα ένας λόγος για να μη ξανασκοτώσει. Εκεί με τον Superman να πέφτει στα γόνατα και να ουρλιάζει -εκείνη η σκηνή δε νομίζω πως ήταν στο πρωτότυπο σενάριο αλλά ήθελα να αναδείξω τον πόνο του. Έκανα κάποιες πολύ πιο συγκινητικές λήψεις που δεν επέλεξαν, με δάκρυα στα μάτια.

Σκότωσε τον τελευταίο του είδους του. Αυτή την απόφαση πήρε τότε και δε θα την επαναλάβει. Υπάρχει ευκαιρία για εξέλιξη μετά από αυτό να εξερευνήσουμε την ψυχική κατάσταση του Superman βαθύτερα, σαν έναν ευάλωτο θεϊκό ον με συναισθήματα. 

Καταλήγει στη δήλωσή του να λέει: 

Όπως λέω πάντα η κάπα μου είναι ακόμα στην ντουλάπα. 

Επίσης ο "Geralt" του Netflix μίλησε και για το Val-Zod project με τον Michael B. Jordan που ετοιμάζεται για το HBO Max: 

Είναι συναρπαστικό, ο Superman είναι κάτι πολύ παραπάνω από το χρώμα του δέρματος. Ο Σούπερμαν είναι ένα ιδανικό, ένα εκπληκτικό πράγμα που ζει στις καρδιές μας. Γιατί να μην έχουμε πολλαπλούς Supermen από εδώ και πέρα;. Ο Joaquin Phoenix έκανε μια πανέμορφη Joker ταινία, οπότε δεν έγινε κάτι κι αν δεν συνδέεται με το υπόλοιπο franchise. Έχουν άλλωστε πόσες ιστορίες στα comics με διάφορους Supermen ταυτόχρονα. 

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Cavill να επιστρέφει για ένα Man of Steel 2;