Scream: Ο Ghostface είναι έτοιμος για νέα φρικιαστικά εγκλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ghostface is back!
04 Νοεμβρίου 2021 20:01
Scream: Ο Ghostface είναι έτοιμος για νέα φρικιαστικά εγκλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Paramount Pictures μόλις διέθεσε ένα νέο βίντεο από το Scream, το reboot του δολοφόνου με την εμβληματική μάσκα που στοίχειωσε τα παιδιά των 90s. Η νέα ταινία του Ghostface θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο και το νέο “Featurette” μας παρουσιάζει το νέο φρικαλέο δολοφόνο, αλλά και τους πρωταγωνιστές που θα τα βάλουν μαζί του.

Μάλιστα, ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, αναφέρει ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς. Η Melissa Barrera αποκαλύπτει ότι η χαρακτήρας που υποδύεται, η Sam, είναι ο νέος στόχος του Ghostface, ενώ η Courteney Cox δηλώνει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πόσο «σοκαριστικά» είναι κάποια πράγματα στη νέα ταινία.

Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not".

Την παραγωγή του reboot έχουν αναλάβει οι Paramount Pictures και Spyglass Media Group, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι James Vanderbilt και Guy Busick. Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence".

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.