Η Gal Gadot θα είναι η “κακιά Βασίλισσα” στη live-action ταινία της Χιονάτης

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν του χρόνου
04 Νοεμβρίου 2021 08:28
Η Gal Gadot θα είναι η “κακιά Βασίλισσα” στη live-action ταινία της Χιονάτης

Η Disney ετοιμάζεται για την επόμενη μεγάλη live-action ταινία της μετά τα Lion King, Mulan και Aladdin, με το “Snow White” και όπως έγινε γνωστό μέσα από το Collider, η Gal Gadot θα παίξει την Evil Queen. Η “Gadot” φαίνεται πως θα βρίσκεται στο cast πλάι στην Rachel Zegler που θα υποδύεται την Χιονάτη.

Η Κακιά Βασίλισσα αποτελεί τον κύριο ανταγωνιστή της καλόκαρδης Χιονάτης στην ταινία Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, όντας πάντα μια μοχθηρή και σκοτεινή προσωπικότητα.

Τη σκηνοθεσία αυτού του project έχει αναλάβει ο Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man), με τα γυρίσματα να ξεκινούν μέσα στο 2022. Επίσης, οι συνθέτες των La La Land και The Greatest Showman, Benj Pasek και Justin Paul, θα γράψουν τη μουσική του φιλμ. Μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες από την Disney.

Το Snow White της Disney είναι ένα από τα πολλά-μελλοντικά live-action projects της εταιρίας, μαζί με τα Peter Pan & Wendy, The Little Mermaid, Jungle Book 2, Pinocchio και το prequel του Lion King.

Φέτος είδαμε την Gal Gadot στο Wonder Woman 1984, ενώ μέσα στο μήνα θα δούμε εκείνη μαζί με τους Ryan Reynolds και Dwayne Johnson σε μία επική περιπέτεια του Netflix, το Red Notice, που αναμένεται να «σπάσει» τα κοντέρ τηλεθέασης της υπηρεσίας.