Μπείτε στο πνεύμα των εορτών με “Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα” του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυσικά με ελληνική μεταγλώττιση!
01 Νοεμβρίου 2021 17:55
Μπείτε στο πνεύμα των εορτών με “Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα” του Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θέλει να μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων με διάφορες πρωτότυπες ταινίες. Φέτος θέλει να μας ταξιδέψει σε ένα χωριό ξωτικών με ένα αγόρι που ονομάζεται Βασίλης. “Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα” σε σκηνοθεσία του Gil Kenan είναι εμπνευσμένο από το best seller βιβλίο του Matt Haig.

Ένα κανονικό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια στον χιονισμένο βορρά αναζητώντας τον πατέρα του που βρίσκεται σε μια αποστολή ανακάλυψης του διάσημου χωριού των ξωτικών, της Ξωτικίας.

Με συντροφιά έναν πεισματάρη τάρανδο που ονομάζεται Μπλίτζεν και ένα πιστό ποντίκι για κατοικίδιο, ο Βασίλης σύντομα συναντά το πεπρωμένο του σε αυτήν τη μαγική, κωμική και γλυκιά ιστορία που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Το "Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα" θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από 24 Νοεμβρίου, σε επιλεγμένες χώρες.

Ο τολμηρός μικρός Βασίλης συναντά το πεπρωμένο του σε έναν μαγικό τόπο που κατοικούν ξωτικά, προσπαθώντας να βρει τον πατέρα του και να φέρει σπίτι το δώρο της ελπίδας.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (voice), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent και Maggie Smith.

Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα (A Boy Called Christmas) θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου. Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer στα ελληνικά.