Ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars; Ο Mike Flanagan του "Midnight Mass" είναι "μέσα"

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα έχει ο ταλαντούχος δημιουργός
27 Οκτωβρίου 2021 09:21
Ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars; Ο Mike Flanagan του "Midnight Mass" είναι "μέσα"

Ο Mike Flanagan συνεχίζει το εξαιρετικό σερί του στο είδος του horror σε ταινίες και σειρές, όπως έκανε με το αξιέπαινο "Midnight Mass" του Netflix. Πριν μερικές μέρες μέσα από το Twitter του μοιράστηκε μια ιδέα που του ήρθε ξαφνικά και σίγουρα ακούγεται άκρως ενδιαφέρουσα. 

Ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars;

Πώς θα σας φαινόταν μια horror ταινία στο σύμπαν του Star Wars; Αυτό ακριβώς του ήρθε σαν επιφώτηση του Flanagan όταν ξύπνησε αλαφιασμένος από έναν σεισμό που έγινε στον τόπο διαμονής του. 

Με ξύπνησε ένας σεισμός σήμερα το πρωί, κάθισα για λίγα λεπτά αναλογιζόμενος πως "θα γούσταρα τρελά να κάνω μια ταινία τρόμου στο σύμπαν του Star Wars".

Το tweet του δημιουργού των "Gerald's Game", "The Haunting of Hill House" και "The Haunting of Hill House" έγινε γρήγορα viral και απέκτησε fans η ιδέα του. Ανάμεσά τους ήταν και ένας εκ των αστέρων του Midnight Mass, ο Rahul Kohli, ο οποίος στο παρελθόν φημολογούνταν πως θα εμφανιστεί στο σύμπαν του Star Wars ως τη live-action βερσιόν του Ezra Bridger, μιας και ήταν ένα από τα ονειρεμένα fan castings. 

"Διαβάζεις το ημερολόγιό μου" του απάντησε.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Edgar Wright μάλιστα του πρότεινε, σε χιουμοριστικό ύφος, τίτλο για την εν λόγω ταινία: "Don't Be Afraid of the Darth" 

Και ο Mitch Dyer σεναριογράφος των story modes των Star Wars: Battlefront ΙΙ και Star Wars: Squadrons είπε πως "Ήθελα κάτι τέτοιο εδώ και μια δεκαετία. Παρακαλώ!"

Οι μέχρι στιγμής horror στιγμές του Star Wars

Η πιο πρόσφατη στιγμή τρόμου που άγγιξε το σύμπαν ήταν στο Star Wars: The Rise of Skywalker και συγκεκριμένα στον τρόπο που παρουσίασε και έφερε ξανά στο προσκήνιο το κλωνοποιημένο κουφάρι του Palpatine aka Darth Sidious. 

 

Η πιο εμβληματική σκηνή που το Star Wars έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο στοιχείο του τρόμου είναι αναμφίβολα αυτή που όλοι θυμούνται το "Rogue One: A Star Wars Story". Η σκοτεινή επέλαση του Darth Vader στο απόγειο της δύναμής του σε ένα σκοτεινό διάδρομο. Το μόνο φως το κόκκινο φωτόσπαθό του και τα blasters. Οι κραυγές των καημένων Rebels που πετσοκόβονται στο αργό περασμά του τον ζωγραφίζουν σαν ένα "Χάρο". Απολαύστε το.