Resident Evil: Welcome to Raccoon City | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Claire Redfield της ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους
26 Οκτωβρίου 2021 09:30
Resident Evil: Welcome to Raccoon City | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Claire Redfield της ταινίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sony Pictures συνεχίζει την προώθηση του Resident Evil: Welcome to Raccoon City, του επερχόμενου reboot horror φιλμ, που όπως μάθαμε πρόσφατα θα είναι πιστό με τα παιχνίδια της Capcom.

Συνεχίζει την προώθηση και αυτό γιατί κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από την ταινία, που αυτή τη φορά μας παρουσιάζει την πρωταγωνίστρια, Kaya Scodelario που θα υποδυθεί την Claire Redfield. Μάλιστα, όπως μάθαμε η Claire “δε θα βρίσκεται εκεί απλά για να σκοτώνει zombie, αλλά θα έχει τη δική της προσωπική ιστορία. Είναι επαναστατική. Είναι η απόλυτη badass”.

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario θα υποδυθεί την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy, με κοστούμια που θυμίζουν αρκετά το πρόσφατο Resident Evil 2 Remake. H ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται και από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons, Lily Gao ως Ada Wong και Robbie Amell ως Chris Redfield.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.