Το Dune: Part 2 θα έχει περισσότερη δράση, όπως υπόσχεται ο Denis Villeneuve

Αν και ακόμα επίσημα το sequel δεν πήρε το πράσινο φως
25 Οκτωβρίου 2021 16:59
Το Dune: Part 2 θα έχει περισσότερη δράση, όπως υπόσχεται ο Denis Villeneuve

Ηδη η νέα κινηματογραφική απόπειρα του Dune ξεκίνησε δυναμικά με ένα εμπορικό ντεμπούτο που μετράει μέχρι στιγμής πάνω από $220 εκατομμύρια εισπράξεις παγκοσμίως και βρίσκεται στη 2η εβδομάδα προβολής του.

Παρόλο που η ταινία ξεκινάει με τη λεζάντα "Dune: Part One" ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει συνέχεια στην ιστορία, επίσημα η Warner Bros. δεν έκανε καμία ανακοίνωση πάνω στο θέμα. Ο Denis Villeneuve έχει ήδη ετοιμάσει τα πάντα για το Dune Part 2, το έχει δηλώσει και παλιότερα, όμως τώρα σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε κάτι παραπάνω. 

Μιλώντας στο Fandango εξήγησε πως θα είναι το Dune 2 εάν και όποτε αυτό συμβεί και επί της ουσίας θα βελτιώσει τον τομέα που αρκετοί παραπονέθηκαν, δηλαδή την έλλειψη δράσης και το χτίσιμο του πυκνού του κόσμου:

Έστρωσα τα θεμέλια του κόσμου τελείωσε αυτό τώρα. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω τα περισσότερα πράγματα για τον κόσμο του. Οπότε τώρα μπορώ απλά να διασκεδάσω με την κινηματογραφική πλευρά του (γέλια). 

Αυτό μπορώ να πω πως νομίζω ότι εάν συμβεί το Part 2 τότε θα είναι κινηματογραφικά εκρηκτικό για εμένα. Νομίζω πως μπορώ να κάνω κάτι που θα κλίνει περισσότερο προς την κινηματογραφική δράση και λιγότερο στο "μπλα-μπλα". 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Deadline η CEO της Warner Bros., Ann Sarnoff άφησε να ενοηθεί πως το sequel είναι προ των πυλών λέγοντας: 

Εάν έχετε παρακολουθήσει την ταινία και είδατε πως τελειώνει, τότε ξέρετε την απάντηση. 

Την άποψή μας για το Dune μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ