King Richard: O Will Smith βλέπει Oscars στη νέα του ταινία για τις αδερφές Williams (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο trailer για τη βιογραφία δύο ταλέντων του παγκόσμιου τένις
22 Οκτωβρίου 2021 08:37
King Richard: O Will Smith βλέπει Oscars στη νέα του ταινία για τις αδερφές Williams (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το "Pursuit of Happiness" (Το Κυνήγι της Ευτυχίας) ο Will Smith επιστρέφει σε έναν ρόλο που του επιτρέπει να κοιτά ξανά το Χρυσό Αγαλματίδιο αλλά και σε έναν με την ίδια σοβαρότητα και βάθος. Στο "King Richard" ο Smith υποδύεται τον Richard Williams, πατέρα των Venus και Serena Williams, δύο εκ των μεγαλύτερων αθλητριών του παγκόσμιου τένις στη βιογραφική ιστορία τους, που αναμένεται να συγκινήσει και να εμπνεύσει όσους την παρακολουθήσουν. 

Για αυτό η Warner Bros. έδωσε στη κυκλοφορία το νεότερο συναισθηματικά φορτισμένο trailer που σας τοποθετεί ακριβώς μέσα στο ηλεκτρισμένο του ύφος, γεμάτο μόχθο και αυταπάρνηση, καθώς δύο νεαρά κορίτσια θα μεταμορφώνονται στις καλύτερες αθλήτριες που έπιασαν ποτέ τη ρακέτα στα χέρια τους. 

Στο ίδιο trailer κάνει ντεμπούτο και το νέο κομμάτι της Beyonce με τίτλο "Be Alive", απολαύστε το παρακάτω. 

King Richard "Be Alive" Trailer 

Η σύνοψη του King Richard έχει ως εξής: 

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία που θα εμπνεύσει τον κόσμο, το King Richard ακολουθεί το ταξίδι του Richard Williams ενός πεπεισμένου πατέρα που ευθύνεται για την ανάθρεψη δύο εκ των πιο ταλαντούχων αθλητών που είδε ποτέ ο κόσμος και άλλαξαν το άθλημα του τένις για πάντα. Καθοδηγούμενος από ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον τους και με τη χρήση ανορθόδοξων μεθόδων, ο Richard έχει το σχέδιο για να βγάλει τις Venus και Serena από τα στενά του Compton στην παγκόσμιο σκηνή. 

Μαζί του συμπρωταγωνιστούν οι: Aunjanue Ellis ως Oracene Price, Tony Goldwyn ως coach Paul Cohen, Jon Bernthal ως coach Rick Macci, Dylan McDermott, Saniyya Sidney ως Venus Williams, και Demi Singleton ως Serena Williams. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Reinaldo Marcus Green των "Monsters and Men" και "Joe Bell" σε σενάριο του Zach Baylin. 

Λέγεται ότι ήταν τόσο παθιασμένος με το να μεγαλώσει βάσει σχεδίου τις κόρες του που έφτιαξε ένα πλάνο 78 σελίδων πριν καν γεννηθούν, ενώ την απόφαση να τις σπρώξει προς το τένις την πήρε όταν είδε να αγωνίζεται στην τηλεόραση η Βιρτζίνια Ρούζιτς. 

Το King Richard αναμένεται στους κινηματογράφους και το HBO Max στις 19 Νοεμβρίου.