UNCHARTED: Το πρώτο trailer της ταινίας με τον Tom Holland είναι βγαλμένο από το videogame

Τον Φεβρουάριο του 2022 στους κινηματογράφους
21 Οκτωβρίου 2021 16:17
UNCHARTED: Το πρώτο trailer της ταινίας με τον Tom Holland είναι βγαλμένο από το videogame

Επιτέλους, μετά από 7 αλλαγές σκηνοθετών, μια πανδημία και πολλές καθυστερήσεις η πρώτη κανονική και χορταστική ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted έφτασε.

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer και μέσα σε δυόμιση λεπτά που διαρκεί δίνει μια γεύση από το πώς ο Tom Holland ενσαρκώνει τον νεαρό Nathan Drake, πλάι στον "Sully" του Mark Wahlberg. Το κερασάκι στην τούρτα είναι στο τέλος, όταν και η live-action ταινία αναπαριστά μια εμβληματική σεκάνς από το Uncharted 3: Drake's Deception

Υπό τους ήχους του "Ramble On" των Led Zeppelin και λιγάκι από το theme της γνωστής σειράς βιντεοπαιχνιδιών της Naughty Dog, η περιπέτεια του νεαρού "Nate" θα έχει τα πάντα, ακόμη και έναν Antonio Banderas στο ρόλο του μεγάλου κακού της ταινίας. 

UNCHARTED Official Trailer

Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν: η Tati Gabrielle του "Chilling Adventures of Sabrina" ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer. Τη σκηνοθεσία της ανέλαβε ο Ruben Fleischer του Venom, σε σενάριο των Art Marcum και Matt Holloway. Παρόλο που η ταινία αναπαριστά τη σκηνή στο αεροπλάνο από το Uncharted 3, ιστορικά τοποθετείται ως prequel των παιχνιδιών της Naughty Dog. 

Η PlayStation Productions ετοιμάζει επίσης τη σειρά του The Last of Us στο HBO με τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως Ellie και Joel, καθώς και μια σειρά του Twisted Metal με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie

Το UNCHARTED θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στους κινηματογράφους.