Η Emily Blunt του “A Quiet Place” θα παίξει στη νέα ταινία του Christopher Nolan

Και θα κυκλοφορήσει αν όλα πάνε καλά τον Ιούλιο του 2023
21 Οκτωβρίου 2021 09:03
Η Emily Blunt του “A Quiet Place” θα παίξει στη νέα ταινία του Christopher Nolan

Σύμφωνα με το Deadline, η σταρ του “A Quiet Place”, Emily Blunt θα παίξει στη νέα ταινία του Christopher Nolan, "Oppenheimer", σε μια παραγωγή της Universal Pictures. Η ταινία αν όλα πάνε καλά θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2023.

Η Blunt θα υποδυθεί την Katherine Vissering Oppenheimer, τη γυναίκα του J. Robert Oppenheimer, ενός επιστήμονα του Manhattan Project, που έφερε στον κόσμο την ατομική βόμβα. Μάλιστα, τον J. Robert Oppenheimer θα υποδυθεί ο συμπρωταγωνιστής της στο A Quiet Place II, αλλά και πρωταγωνιστής στο “Peaky Blinders”, Cillian Murphy. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2022.

Φέτος, είδαμε την Blunt σε δύο πολύ επιτυχημένες εμπορικά ταινίες, το Jungle Cruise, το οποίο έχει ήδη πάρει το πράσινο φως από την Disney για sequel, και φυσικά το A Quiet Place Part II. To Oppenheimer είναι βασισμένο στο βραβευμένο βιβλίο “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer” των Kai Bird και Martin J. Sherwin.

Το Oppenheimer του Nolan αναμένεται να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.