Αναμνήσεις και νοσταλγία στο νέο trailer του Ghostbusters: Afterlife

Τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους
18 Οκτωβρίου 2021 19:10
Αναμνήσεις και νοσταλγία στο νέο trailer του Ghostbusters: Afterlife

Η Sony Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο trailer από το Ghostbusters: Afterlife που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτόν τον Νοέμβριο, μετά από αρκετές καθυστερήσεις λόγω της COVID-19. Το νέο βίντεο μάς δείχνει μερικές από τις περιπέτειες των νέων πρωταγωνιστών, καθώς και τη σύνδεσή τους με τους παλιούς, Ghostbusters.

Τη νέα ταινία των Ghostbusters σκηνοθετεί ο Jason Reitman και θα πρωταγωνιστούν επίσης οι Carrie Coon, Finn Wolfhard και McKenna Grace, ως μια single μητέρα που μετακομίζει με τα παιδιά της σε μια ήσυχη κωμόπολη. Το παρελθόν θα συναντηθεί με το μέλλον, καθώς σύντομα αποκαλύπτεται η σύνδεση που υπάρχει με τους αυθεντικούς Ghostbusters και την κληρονομιά που άφησε ο παππούς των παιδιών.

Ωστόσο, αυτό δε γίνεται χωρίς να εμφανιστούν οι αυθεντικοί κυνηγοί φαντασμάτων και έτσι θα δούμε ξανά τον Bill Murray, τον Ernie Hudson και Dan Aykroyd στους εμβληματικούς ρόλους τους, μαζί κιόλας με τις Sigourney Weaver και την Annie Potts. Δυστυχώς όμως από την ομάδα θα λείπει ένας, ο Harold Ramis που έφυγε από τη ζωή το 2014.

Ghostbusters: Afterlife: Το νέο trailer χτυπάει κόκκινο στη νοσταλγία!

Η κυκλοφορία του Ghostbusters: Afterlife έχει προγραμματιστεί για τις 11 Νοεμβρίου 2021. Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.