Shazam 2: Αποκαλυπτική ματιά στα γυρίσματα που μόλις ολοκληρώθηκαν! (BINTEO)

Ετοιμαστείτε να δούμε και μια εκδοχή της Αθήνας!
16 Οκτωβρίου 2021 23:06
Shazam 2: Αποκαλυπτική ματιά στα γυρίσματα που μόλις ολοκληρώθηκαν! (BINTEO)

Στο πλαίσιο του DC FanDome 2021 είδαμε ένα βίντεο από το Shazam! Fury of the Gods, τη συνέχεια της πολύ επιτυχημένης πρώτης ταινίας του David F. Sandberg, που κυκλοφόρησε το 2019. Ο Zachary Levi επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του ήρωα της DC, με νέες περιπέτειες που επιφυλάσσουν και αρκετές εκπλήξεις.

Δυστυχώς, αυτό το βίντεο δεν είναι κάποιο teaser, αλλά ένα behind the scenes βίντεο με τους ηθοποιούς να μιλούν για το sequel, ενώ παίρνουμε και μια πρώτη γεύση από τις Lucy Liu και Helen Mirren στους ρόλους των δύο κακών της ταινίας. Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν και η νέα περιπέτεια του Shazam θα μας ταξιδέψει σε πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και μια εκδοχή της Αθήνας, ενώ παράλληλα θα δούμε και μυθικά πλάσματα όπως δράκους, άρπυιες και πολλά ακόμα.

Πλάι στον Levi θα παίξουν και οι Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D.J. Cotrona, Marta Milans και Cooper Andrews.

Η Helen Mirren θα υποδυθεί τη θεά “Hespera” κόρη του Έσπερου ενός εκ γιο των Ατλάντων. Οι δυνάμεις του Shazam άλλωστε προέρχονται από το σθένος του πατέρα τους, Άτλα, την δύναμη του Ηρακλή, τις ικανότητες του Δία, τη σοφία του Σολομώντα, το θάρρος του Αχιλλέα και την ταχύτητα του Ερμή.

Το Shazam! Fury of the Gods θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.