Lockdown και φαντάσματα; Η πανδημία εμπνέει αυτή τη νέα ταινία τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer του The Lockdown Hauntings
14 Οκτωβρίου 2021 09:42
Lockdown και φαντάσματα; Η πανδημία εμπνέει αυτή τη νέα ταινία τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Alliance Entertainment κυκλοφόρησε το trailer από το horror φιλμ, “The Lockdown Hauntings”, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του lockdown πέρυσι στην Αγγλία. Η ταινία θέλει να σας μεταφέρει πίσω στην καραντίνα, αλλά αυτή τη φορά, με το «φάντασμα» ενός διαβόητου serial killer.

Πρόκειται για ένα παραφυσικό θρίλερ το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με πρωταγωνιστή τον Tony Todd (Candyman, The Crow, Night of the Living Dead). Το The Lockdown Hauntings έρχεται σε σκηνοθεσία και σενάριο του Howard J. Ford και πρωταγωνιστές επίσης τους Angela Dixon και Heather Peace.

Ένα πνεύμα ειδικότερα, αυτό ενός διαβόητου δολοφόνου, επιστρέφει από τους νεκρούς ψάχνοντας θύματα. Κάποιοι εμπειρογνώμονες και ντετέκτιβ έχουν βάλει σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τον αποτρέψουν από τα κακά σχέδιά του, σώζοντας αθώες γυναίκες που βρίσκονται απομονωμένες σπίτι τους.

Το The Lockdown Hauntings θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 19 Οκτωβρίου και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

Tags: