Last Night in Soho: Ψυχεδέλεια στο μεθυστικό τελικό trailer της νέας ταινίας του Edgar Wright

Τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους
12 Οκτωβρίου 2021 12:29
Last Night in Soho: Ψυχεδέλεια στο μεθυστικό τελικό trailer της νέας ταινίας του Edgar Wright

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το 3ο και τελικό trailer του “Last Night in Soho” με την Anya Taylor-Joy του Queen's Gambit, το οποίο με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, είναι τέρμα ψυχεδελικό. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο φιλμ του Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead), που επιτέλους θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες πολύ σύντομα.

Η πλοκή του φιλμ ακολουθεί την Sandy (Thomasin Mackenzie) ένα νεαρό κορίτσι που τρελαίνεται για τον κόσμο της μόδας, καταφέρνει μυστηριωδώς να ταξιδέψει στα '60s και να συναντήσει το ίνδαλμά της, μια τραγουδίστρια. Όμως το Λονδίνο των '60s μοιάζει κάπως διαφορετικό από κοντά και αρχίζει να ξετυλίγεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό από όσα τα φανταχτερά νέον φώτα και τα πολύχρωμα ρούχα φανερώνουν. Το ψυχεδελικό horror του Wright ξεδιπλώνεται σιγά σιγά στο νέο trailer και αυτή τη φορά βλέπουμε τον Matt Smith του The Crown να υποδύεται έναν "ψυχάκια" που παίζει ρόλο κλειδί για την υπόθεση.

Το σενάριο του "Last Night in Soho" έγραψε ο ίδιος ο Wright μαζί με την συνεργάτιδά του, Krysty Wilson-Cairns, που εργάστηκε στα "Penny Dreadful" και "1917".

Το Last Night in Soho θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Οκτωβρίου 2021. Δείτε το τελικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.